389 000 000 Ft
1 M Ft/m2
389 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonalmádi családi ház eladó, 380 négyzetméteres, 6+5 szobás

380  m2 alapterület
6 és 5 fél szoba
Újszerű állapotú
1200 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

BALATONALMÁDI LEGSZEBB PARTKÖZELI UTCÁJÁBAN, AHOL ANNO AZ ELSŐ FÜRDŐHÁZAK ÉPÜLTEK VÁLT ELADÓVÁ EGY RENDKÍVÜL IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 6 LAKRÉSZES VILLA ÉPÜLET. A STRAND 2 PERC SÉTA.
Az épület déli tájolású, a telek felső, északi részén helyezkedik el, ahonnan a bejárat is nyílik. Szintén közvetlenül az utcafrontról megközelíthető a két állásos garázs, előtte térkövezett parkolóval. Az épület alatt előtt parkosított kert, melyet a telek határra ültetett dísznövények intimmé tesznek és leszeparálják a szomszédoktól.
A  ház központi része egy Balatonra néző, nagy erkélyes, óriási hangulatos, amerikai konyhás nappalival rendelkező 4 hálószobás luxus lakás. 
Külön bejárattal, a központi lakóegységtől teljesen elkülönülten 5 darab apartman került kialakításra. Ezek saját vizes blokkal, konyhával rendelkeznek és a teraszuk a vízre néz. Az 5 darab apartman összesen 17 főnek biztosít kényelmes szállást, lakhelyet egész évben teljes komforttal, így akár szálláshelyként, akár bérleményként is kiválóan funkcionál és remekül jövedelmez.
 Az eredeti épület a múlt században készült, melyet a falakig bontottak és modern, magas műszaki színvonalon újítottak fel, beleértve a külső szigetelést, nyílászárók, hűtés-fűtés rendszert, melynek köszönhetően a ház rezsije minimális. Fűtés: Vaillant kazán padló- és radiátoros fűtéssel, melegvíz előállítás napkollektor rásegítéssel történik. 
Az ingatlan rengeteg extrával rendelkezik: 
finn szauna, hangulatos boros pince, kaputelefon, távvezérlésű kapu, medence előkészítés
Kiváló befektetés cégeknek, remek otthon családoknak és még számtalan lehetőség Balatonalmádi, panorámás, vízközeli villanegyedében!
További információkért és a megtekintés ügyében hívja a Lakáskulcs Ingatlan Irodáta telefonszámon!

hirdetés
© 2018