hirdetés
Eladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobásEladó családi ház, Zalacsány, 4 szobás
Eladó családi ház, Zalacsány, 4 szobás
29 000 000 Ft281,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Zalacsány, 4 szobás
Eladó családi ház, Zalacsány, 4 szobás
29 M Ft
281,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 960 5739
ReferensDankó András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház, Zalacsány, 4 szobás

103 m2alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
12000 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Unikum a zalacsányi kastélyparkban, arborétum jellegű kerttel, wellnessel, étteremmel.
A ház egy lakóparkban található, a Batthyányi kastély ősparkjában. Telek is tartozik hozzá, az apartman területével arányosan osztatlan közös tulajdonban (6 ha 1741 nm területnek az 529/61.741-ed része az apartmanhoz tartozó telekhányad). Mivel a teljes gondozott park műemlékvédelem alatt áll, ennek (a telekrésznek) nincs jelentősége. Nem lehet rá építeni semmit pluszban, csak élvezni a csendet, a jó levegőt, a nyugalmat. A terület egy kertészek által gondozott díszpark, amit a lakópark tulajdonosai egyenlően használhatnak (pihenésre, sétálásra) anélkül, hogy bárki kisajátíthatna belőle.
Az ingatlan alapterülete 103 nm, mely az alábbi helyiségekből áll: 24 m2 nappali, 29 m2 konyha-étkező, 3 szoba (16 m2, 11 m2, 9 m2), 8 m2 fürdőszoba, 6 m2 közlekedő.
Az épületben 5 apartman található 3 lent és 2 fent. A szóban forgó is az emeleten fekszik. Az alsó szinten 1 orosz és két finn lakik, a felső lakrészben 1 magyar a tulajdonos. Mindannyian évente 1-2 hetet tartózkodnak a lakásokban.
Az épületben geotermikus (hőszivattyús) padlófűtés található, ami a meleg vizet is készíti, ennek köszönhetően igen alacsony a rezsi költség. A tulajdonosok öten laknak benne, 3 gyermekkel, meglehetősen sok meleg vizet használva, így a téli hónapokban 30-33 eFt, nyáron viszont csupán 3-5 eFt volt a fűtés és meleg víz költségük. Minden lakásnak külön fogyasztó mérői vannak, tehát a költségek jól kézben tarthatók. A felső két lakásnak külön zárható bejárata van, amihez 2 tároló és biciklitartó is tartozik.
A lakóparkban 15 db 4 és 6 lakásos apartmanház található, 1 állandóan ott lakó családdal. A többi tulajdonos csak nyaralónak használja a tulajdonát. Az év legnagyobb részében nagyon nagy csend van a parkban, a mókusok szabadon szaladgálnak. A park 2 távirányítható kapuval zárt.
A lakás ideális befektetésnek, hiszen a parkon belül, a tőle kb. 50 m-re található wellness épület tulajdonosával történő megegyezés alapján, ő vendég éjszakát fizet a leendő tulajdonosnak, ha nem kíván állandóan ott lakni. Ideális továbbá időseknek, igazán kulturált nyugdíjas éveket biztosítva. A wellness épületben termál víz, étterem, kozmetika, gyógymasszázs is van.
Az ingatlan ideális választás lehet környezettudatos fiatal családosoknak is, tekintettel az öko parkra (nincs fosszilis energiahasználat, esővízzel locsolnak, stb.), de a gyorsforgalmi útnak köszönhetően mégis a közeli városok időben és könnyen elérhetőek (Hévíz kb. 6 perc, Keszthely 12 perc).
Továbbá ideális lehet (akár külföldi) golf rajongóknak is a hely, hiszen alig pár száz méter sétára található a Zalasprings Golf Resort közép-kelet Európa legnagyobb golfpályája.
Természetesen az ingatlan tehermentes. Jelenleg bútorozatlan, leszámítva nyilvánvalóan a konyhai és fürdőszobai beépített bútorokat. A fürdőben 2 mosdó, kád és külön tusoló is van.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018