hirdetés
Vasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobásVasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobás
Vasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobás
15 990 000 Ft228,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Vasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobás
Vasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobás
16 M Ft
228,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 960 5739
ReferensDankó András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház

Vasadi ikerház eladó, 70 négyzetméteres, 3 szobás

70 m2alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
250 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlanon a kertben egy kút is lett fúratva, melyről egy kiépített öntözőrendszer működik, a füvesítés folyamatban.
2 szoba + nagy nappalis, elszeparált, de egy légterű konyha-étkezővel megépített, néhány éves ikerház került a piacra alkalmi áron. A ház fürdőszobája akkora, hogy táncolni lehet benne, külön wc jár hozzá, plusz a konyhához tartozó és elengedhetetlen kamrának is jutott hely.
Az ingatlan mindent tud, amit egy újszerű ingatlannak adnia kell, egy modern, fiatalos otthon érzetével, a padlóban futó csövek melegével, a kertkapcsolatos nappali hangulatával, egy kisebb család számára a legideálisabb árkategóriában, még elfogadható méretű telekkel, ahova gépjárművünkkel is be tudunk állni, hátul gyermekeink is el tudnak játszani, előkertünkbe pedig virágokat ültethetünk, hogy illatozzanak hálószobáink ablakai alatt.
Mindezeket megvalósíthatjuk egy kora tavaszi költözéssel, nyárra, a nyári szünetre már teljesen be is lakhatjuk az ingatlant, az épület egy alacsony rezsivel fenntartható, önálló ház alternatíváját nyújtó ikerfél, teljesen külön bejárattal, külön nagykapuval, saját kertrésszel.
Ne késlekedjen, tegyünk rá még ma egy ajánlatot, szocpol felhasználásával, hiszen a használt lakások után járó CSOK felvehető az ingatlanra, igényeljük meg, vágjunk bele, legyen az Önöké mások előtt ez a kis családi fészek.
A beépített konyhabútorhoz a gépek is járnak, sőt, minimális alku esetén a bútorok egy része is maradhat, csupán megegyezés kérdése, hogy mire lenne szükségünk, a berendezéseket is megkaphatjuk.
Az ingatlanon a kertben egy kút is lett fúratva, melyről egy kiépített öntözőrendszer működik, a füvesítés folyamatban.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018