Várpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcábanVárpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcában
Várpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcában
22 490 000 Ft
387,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Várpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcában
Várpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcában
22,5 M Ft
387,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 721 2821
ReferensSoós Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Várpalota eladó lakás a Táncsics Mihály utcában

58 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Várpalota történelmi belvárosában, a vár tőszomszédságában egy 4. emeleti szoba-étkező-nappalis felújított lakás hőszigetelt téglaépületben. Az ingatlan teljes felújítást követően (a homlokzati nyílászárók és a bejárati ajtó cseréjével; a vízvezeték-rendszer és a villanyhálózat felújításával, a burkolatok cseréjével, valamint a lakás egyedi elosztásának kialakításával) néhány éve érte el jelenlegi formáját. A klimatizált lakásban erkélyes hálószoba, konyhasarok, egy légterű, ugyancsak erkélyes nappali és étkező, valamint fürdőszoba található. A műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva. Az erkélyről páratlan kilátás nyílik a város méltán népszerű történelmi nevezetességére, a Thury várra.
A távhős (egyedi mérővel felszerelt) lakás fenntartási költsége alacsony. Közös költség: 8.800 Ft. A közvetlen közelben üzletek, drogéria, gyógyszertárak, pékség, piac, posta és étterem is található. 
I.ár: 22.49 M Ft.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 4.
  • erkély
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019