Eladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobás
Hirdetés
Eladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobásEladó, Törökbálint, 4 szobás
Eladó, Törökbálint, 4 szobás
55 000 000 Ft523,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó, Törökbálint, 4 szobás
Eladó, Törökbálint, 4 szobás
55 M Ft
523,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 526 0466
ReferensBíró Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó, Törökbálint, 4 szobás

105 m2alapterület
4 szoba
állapotú
544 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Törökbálinton, gyönyörű, zöld környezetben, kiváló közlekedés mellett eladó egy felújított családi ház. Alapterülete 105 nm. 2012-ben az ingatlan átépítésére és kibővítésére került sor, mely magában foglalta a gépészet teljes felújítását is. A ház alatt egy 16nm-es száraz pince található.
A földszinti részen a konyha és étkező rész, valamint az éléskamra van. A szép, világos nappali bensőséges hangulatát, a téglából megépített kandalló biztosítja. A nagy, fedett grillteraszra szintén innen van kijárati lehetőség.
A felső szinten három élhető, nagy szoba található, mely közül az egyik terasszal is rendelkezik. Itt a teljes kényelmet és komfortot, a fürdőszoba wc-vel biztosítja.
2017-ben az épület 10 nm vastagságú Dryvit szigetelést kapott.
És még egy kis plusz különlegesség, hogy az 544 nm-es, rendezett kertben egy 16 nm-es kis ház, közművel ellátva is található.
Érdemes megnézni!
Ha eladó vagy kiadó lakását szeretné magas minőségben és a lehető legmagasabb piaci áron értékesíteni, vagy kiadni, hívjon bizalommal!
További szolgáltatásaink: energetikai tanúsítvány (akár 24 órán belül), CSOK, lakáskölcsön, lakástakarék-pénztár, teljeskörű ügyvédi szolgáltatás, ingatlan bérbeadás, felújítás.
Várom hívását hétvégén és ünnepnapokon is!
Szolgáltatásaink meglévő és új ügyfelek számára is elérhetők.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018