Tököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorházTököl eladó sorház
Tököl eladó sorház
7 000 000 Ft
134,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Tököl eladó sorház
Tököl eladó sorház
7 M Ft
134,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 773 5820
ReferensNoszkay Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó sorház
Tököl eladó sorház

52 m2alapterület
1szoba
állapotú
100 m2telekméret
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Tököl és Szigetcsép közötti külterületén 5 perc sétányira a buszmegállótól található 6. lakásból álló TÉGLA építésű SORHÁZ közép tájékán található SZÉPEN GONDOZOTT 100 m2-es lekerített telekkel rendelkező 52 m2-es (elosztása: egy tágas előszoba rengeteg pakoló felülettel, egy tágas konyha-étkezővel, egy kb. 20 m2 nappali és szoba egyben és egy zuhanyzós fürdőszoba mellékhelyiséggel) KEDVEZŐ ÁRON ELADÓ.  

A lakás REZSIJE IGEN ALACSONY, hiszen a fűtés fafűtésű kazánról működik a VÍZ  FÚRT KÚTRÓL szivattyúval működik, a szemét szállítást az Önkormányzat intézi, így gyakorlatilag csak villanyszámlát kell csak fizetni. A meleg vizet bojler biztosítja.  A szobán lévő nyílászáró néhány éve cserére került. A helyiségekben a burkolatok is cserére kerültek így a szobában laminált parkettát a többi helyiség hidegburkolat kapott. 

A konyhabútor a vételár részét képezi!

 

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018