hirdetés
Eladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobásEladó családi ház Tokaj, 2+2 szobás
Eladó családi ház Tokaj, 2+2 szobás
18 000 000 Ft180 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Tokaj, 2+2 szobás
Eladó családi ház Tokaj, 2+2 szobás
18 M Ft
180 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 371 1366
ReferensLőrinczné Misik Mónika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Tokaj, 2+2 szobás

100 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
682 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tokaj belvárosában, a Dózsa György utcán, 100 m2-es 2000-ben épült, kétszintes családi ház, 682 m2-es telken, nappali+3 szobás, erkélyes, a főtérhez közel eladó. A földszinten található egy tágas, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy kandalló, mely a terasz felőli részen kerti sütögetőként használható. Az emeleten 3 szoba található jelenleg, nappali + 2 hálószoba, de a nappaliból 2 szobát lehet kialakítani és így akár 4 szobát is kaphatunk az emeleti részen. Ennek akkor lesz jelentősége, ha valaki abban gondolkodik, hogy befektetésnek veszi az ingatlant és kiadja a szobákat. Nagyon gyönyörű a környék, rengeteg a látnivaló és természetesen a Tokaji bor, melyet nem kell bemutatni. Az emeleten is található egy fürdőszoba és a nappaliból nyílik egy 10 m2-es erkély, melyről csodaszép kilátás tárul a szemünk elé. A ház falai belülről fával burkoltak, az ajzat a fenti szobákban hajópadló, a lenti nappaliban és a fürdőszobákban hidegburkolat. Az ajtók és az ablakok fából vannak, melyek zsaluval felszereltek. A fenti rész klimatizált. Radiátoros és padlófűtés lett kialakítva, de a kandallóval is rásegíthettünk a fűtésre. Nem csak nyaralónak ajánlom az ingatlant, azok is jól érezhetik itt magukat, akik ideköltöznének nyugdíjas éveikre. Befektetésnek is kiváló, mert Tokaj nagyon szép hely, és itt minden megtalálható a hegyen keresztül a folyókon át.
Tokaj egy kis város, mely a Kopasz-hegy lábánál és a Tisza, Bodrog találkozásánál fekszik. Nyíregyháza 30 perc távolságra található, ahol állatkert és élményfürdő is van. Sátoraljaújhely, mely 45 percre található, Magyarország leghosszabb bob pályájával, Széphalmon a Kazinczy Emlékcsarnokkal, Sárospatakon a várral. A környéken található a Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet, Aggteleki-, Bükki Nemzeti Park, Miskolc, és Egerbe is eljuthatunk egy borkóstolóra másfél óra alatt. Parkolni az utcán található parkolóban lehet.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018