hirdetés
Tiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteresTiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteresTiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteresTiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteresTiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteres
Tiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteres
6 990 000 Ft93,2 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Tiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteres
Tiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteres
7 M Ft
93,2 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 922 0990
ReferensTóth János
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Tiszaroffi eladó családi ház, 2 szobás, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2 szoba
állapotú
1209 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Tiszaroffon a Tisza folyó bal partján, Abádszalóktól néhány kilométerre, vidéki környezetben, csendes kis utcában megvételre kínálunk egy 75 m2-es, tégla falazatú, az 1980-as években épült, összkomfortos, gáz-konvektoros fűtésű, kőporozott, átlagos állapotban lévő családi házat, mely 1209 m2-es gondozott telken fekszik.
A ház két szobás, melyek hajópadlóval burkoltak. További helyiségek: konyha, fürdőszoba, wc, kamra.A helyiségek falait beltéri festék fedi, a fürdőszobában a bejövő fő vízvezeték teljes egészében ki lett cserélve.
A meleg vizet gázbojler szolgáltatja.
A nyílászárók fa tokozásúak és új redőnyök védik.
A karban tartott udvaron számos termő gyümölcsfa található, mely nemcsak hasznos, hanem hangulatossá is varázsolja a kertet.Ásott kútból lehet vizet nyerni a locsoláshoz.A telken található egy 30 m2-es melléképület.
A településnek autóbusz - összeköttetése van a szomszédos nagyvárosokkal: Kunhegyessel, Abádszalókkal, Törökszentmiklóssal.
Befektetőknek éppúgy ajánljuk, mint azoknak, akik új otthont keresnek vagy csak a vidéki nyugalomra, ingerszegény környezetre vágynak.
A folyó ősi, érintetlen ártéri erdejével, gátjával várja ( gyalog- és kerékpártúra útvonalak, kajak-kenu ) az aktív kikapcsolódás szerelmeseit. Ez a hely az, ahol feltöltődhet energiával.
A településen komp is üzemel!
A horgászni vágyok itt megtalálhatják hazánk valamennyi őshonos halát, de ez az alig érintett terület gazdag vadállományban is.
A község szomszédságában számos fürdőváros található, melyek egész évben gazdag programkínálattal várják az ide látogatókat.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018