Felvásárolta az Otthontérkép az Ingatlantájolót

Az Otthontérkép tulajdonosa, a Mapsolutions Zrt. megvásárolta az Ingatlantájolót tulajdonló Amango Software Kft.-t, tovább erősítve látványosan növekedő pozícióját az ingatlankeresési piacon. Az akvizíciót követően az Otthontérkép csoportnál az online elérhető ingatlanhirdetések immár több mint 90 százaléka megtalálható lesz.

Az elmúlt másfél év már eddig is rendkívül komoly változásokat és átalakulásokat hozott a hazai ingatlanpiacon, akár az árakra, a tranzakciók számára, akár a háttérben zajló egyéb piaci folyamatokra gondolunk. E változások nem hagyták érintetlenül az online hirdetések piacát sem.

Az Otthontérkép rohamos fejlődéssel, számtalan innovációs megoldással, és egy teljesen újfajta koncepcióval érte el, hogy alig több mint egy év alatt az ingatlankeresési piac egyik legnagyobb szereplője lett. A növekedést ezúttal nem egy újabb komoly fejlesztés, hanem a piac egy másik jelentős szereplőjének, az Ingatlantájolónak a megvásárlása jelenti. Az egyesülés mindkét cég partnerbázisa számára hatalmas előny és előrelépés, hiszen a látogatók még nagyobb ingatlankínálatból szemezgethetnek, míg a hirdetők több és még jobb minőségű szolgáltatást kapva érhetik el a lakáskeresőket.

ot-novekedes

„A célunk továbbra is az, hogy a hazai ingatlankeresési piacon mind a keresők, mind a hirdetők számára egy olyan terméket hozzunk létre, mely nem kihasználja piaci előnyeit velük szemben, hanem együttműködik velük, és ezáltal biztosít egy jól használható, innovatív és eredményes felületet. Az Ingatlantájoló megvásárlása egy fontos mérföldkő, amikor egy 10 éve a piacon lévő, nagy tapasztalattal és jelentős forgalommal rendelkező versenytárssal egyesültünk. Az Otthontérkép stabil helye az ingatlankereső portálok között ezzel az akvizícióval tovább erősödött” – mondta Kövesdi Gábor, a Mapsolutions Zrt. vezérigazgatója.

„Az Ingatlantájoló azért csatlakozott az Otthontérképhez, mert számunkra ez ma a leggyorsabban növekedő, leginnovatívabb, és a jövőben a legnagyobb növekedési potenciált kínáló oldal. Az Otthontérkép mögött stratégiai partnerként álló Index és Portfolió csoport pedig egyértelmű garancia mindenki számára, hogy a fejlődés és stabilitás hosszú időre biztosított”– tette hozzá Hódi Éva az Ingatlantájoló alapítója.

Az Otthontérképnél és az Ingatlantájolónál a munka és a fejlesztések üteme ezzel az akvizícióval még nagyobb fokozatra kapcsol, így a következő hónapokban további újdonságokkal, a hirdetőket és a keresőket segítő és kiszolgáló fejlesztésekkel találkozhatunk.

HÁTTÉR-INFORMÁCIÓ:

ot-havi-latogatok

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.