Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.
Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.
26 500 000 Ft
132,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.
Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.
26,5 M Ft
132,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 30 841 5713
magánszemélySiposné Tamás Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Tapolca, Radnóti Miklós utca 2.

200 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
500 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

WE SPEAK ENGLISH! NOUS PARLONS FRANCAIS!

Hangulatos, 2 +1 szintes teljes körűen felújított sorházat ajánlunk Önnek, mely ház teljeskörű felújítását 2015 ősz év elején fejeztük be.

Méretek:
185 m2 felújított elegáns lakótér + 25 m2 garázs + 23 m2 szuterén gépészettel + telek!

XXI. századi igényességgel újraterveztük és újjáépítettüka fürdőszobát, konyhát és a toilettet és I. osztályú anyagokat építettünk be: Hangsgrohe csaptelepek és zuhany, kerámiatartályos Cersanit blokkok, Kolo Opal Plus kád. A burkolat szintén vadonatúj: I osztályú és rendkívül ízléses Elvana Bianco, valamint Tubadzin dekor.

A konyhában vadonatúj beépített konyhabútor található, mely a ház része ugyanúgy, ahogy a konyhába, a fürdőbe és a toiletbe szerelt vadonatúj, hangulatos lámpatestek.
A fürdőszoba kialakításánál a szépség és elegancia mellett a kényelem és praktikusság volt a döntő szempont: két mosdót építettünk ki, melyet egy nagy Elvana Bianco bordurrel díszített beépített tükör köt össze. A fürdőben is található külön toilett.

Az elektromos hálózat felújításánál elsőrendű fontosságúnak tartottuk a XXI. századi körülményekhez való alkalmazkodást, azaz mindenhol megfelelő mennyiségű és minőségű elektromos aljzat áll rendelkezésre, gondoltunk még a kávéfőző és a folyamatosan használatos gépek helyét és elektromos tápellátását is.

Minden beltéri ajtó vadonatúj, rajta rézkilincsekkel és savmaratott Oxford üveggel.
házat gépészetileg is teljesen felújítottuk, melybe beletartozik starngok, vezetékek cseréje.
A szobák parkettásak, világosak és barátságosak. A lépcsőházban újracsiszolt, felújított tölgyfa lépcsősor vezet az I. szintre.
A ház tetőszerkezetében 50 cm hőszigetelő parafa van beépítve és vadonatúj vízszigeteléssel ellátott. Ez a szigetelés nyáron is kellemes hűs hőmérsékletet biztosít az I. szinten tartózkodóknak.

A földszinten található a nagy nappali-társalgó, a külön toilett és a konyha, illetve külön bejárattal a garázs. Az I. szinten található a fényes nagy nappali, a vidám loggias erékélyes szoba, valamint egy tágas másik szoba. A fürdő alapterülete az átlagnál jóval nagyobb, mely nagy kényelmet biztosít.
A ház alá van pincézve, duplakomfortos, azaz nemcsak gázkazánnal fűthető, hanem rendelkezésre áll egy vegyestüzelésű kazán is, melynek köszönhetően fa vagy szén vagy olaj fűtéssel is üzemeltetheti a fűtést.
A sorház Tapolca egyik legkedveltebb részén található, az első és legnagyobb telekrészű sorház.

Iskola, óvoda, orvosi rendelők és bevásárló központ pár lépésnyire, a jó szomszédság pedig megfizethetetlenül értéket jelent a jövőben tulajdonos számára.

A házban a város köztiszteletben álló polgárai éltek pár évvel ezelőtt, jó az aurája, és belső kialakítása egyedi az összes mellette található sorházhoz képest.

A házhoz készítettünk egy olyan internetes oldalt, melyen további érdekességeket talál:

Gépelje be az internetes kereső címsorába:
tapolcaingatlan-radnoti2eladohaz.webnode.hu

Várjuk hívását!

 • CSOK igényelhető
 • duplakomfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: földszint
 • loggia: 3 m2
 • parkolás garázs
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018