hirdetés
Szombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobásSzombathely családi ház eladó, 5 szobás
Szombathely családi ház eladó, 5 szobás
25 000 000 Ft125 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Szombathely családi ház eladó, 5 szobás
Szombathely családi ház eladó, 5 szobás
25 M Ft
125 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 772 5310
ReferensRinkó Ibolya
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Szombathely családi ház eladó, 5 szobás

200 m2alapterület
5 szoba
1100 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Szombathelyen, az Alsóhegyi út környékén, 4 szobás, kétszintes családi ház eladó. Az alsó szinten egy tágas konyhát találunk, mellyel szemben az étkező helyezkedik el. Tovább haladva a folyóson egy szoba, egy nagy fürdő és WC van. A felső szintre falépcső vezet fel, ahol 3 szoba található, az egyikből egy tágas erkélyre léphetünk ki, van még olyan tároló helyiség, ami kamraként és padlásfeljáróként is funkcionál. Egy másik helyiség, (ami ki van csempézve) fürdőszoba kialakítására alkalmas. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. A ház fűtése gázkonvektorral történik.

Mivel az alsószint normál belmagasságú, ezért az ingatlanból két különálló lakás (alsó és felsőszint) is kialakítható, akár külön bejárattal is. A ház felújításra szorul, de méretéből és elhelyezkedéséből adódóan sok lehetőség van benne. Például vállalkozó szellemű ügyfeleknek magánszállás, panzió és üzletek kialakítására is van lehetőség. A nagy udvaron további épületek, (mérete: 150 m²) nyári konyha, garázsok, nagy füves terület, játszóhely, fák, bokrok és kút is található. Az épületek lebontása, vagy felújítása után, két lakás kialakítására kiválóan alkalmas. 

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018