Szigetszentmiklós, Csemete utca
Szigetszentmiklós, Csemete utca
56 900 000 Ft
321,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
56,9 M Ft
321,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
magánszemélyMárton Mariann
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Szigetszentmiklós, Csemete utca

177 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
tégla építésű
909 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szigetszentmiklós csendes kertvárosi részén, közel a Dunához TULAJDONOSTÓL eladó a képen látható önálló családi ház. A kivitelező saját magának építette a házat, így minőségi alapanyagokat használt, ez személyes megtekintéskor azonnal látszik, a ház energetikai besorolása A+-os.
A telek mérete 900 NM, négyzet alakú. A ház nettó alapterülete 167 NM, mely magában foglal 3 nagyméretű hálószobát (22, 17, 14 nm), hatalmas nappalit (36 nm), tágas konyha-étkezőt (23 nm), kamrát, két fürdőszobát, külön gardrobe és háztartási helyiséget. A meghirdetett ár tartalmazza a mindennel felszerelt gépesített konyhabútort és az összes beépített bútort (kamrában, gardrobe szobában és az egyik szobában nagyméretű szekrény).
További 20 NM-EN FEDETT TERASZ található, melyről tavasztól őszig élvezhetjük a szépen NÖVÉNYESíTETT KERTET és a FÚRT KÚTRÓL öntözött gyepet. A házhoz tartozik egy 45 nm-es kétállásos GÉPKOCSITÁROLÓ TÁVIRÁNYÍTÓS KAPURENDSZERREL, melynek része egy 11 NM-es TÁROLÓ is, így rengeteg tárolási lehetőség van. A garázs egyik oldalán fedett teraszon búbos kemence került kialakításra, a másik oldalán egy fedett kocsiszín. A ház mögött egy kis veteményes is található, mely egy alacsony sövénnyel került leválasztásra a gyepesített kerttől. Az egész kert kellően szeparált és intim.
A ház RIASZTÓRENDSZERREL felszerelt és minden szobában KLíMA található (4 db). A fűtést gázkazán biztosítja padlófűtésen és radiátorokon keresztül. A fűtési számlát nagyban csökkentheti a nappaliban található esztétikus megjelenésű cserépkályha. A ház falazata 30-as porotherm tégla 10 cm-es szegeteléssel, Bramac cserépfedéssel.
Érdemes megnézni, a házba csak be kell költözni, nem kell semmit sem javítani. Várom hívását a 06205144395 telefonszámon, egy személyes találkozó keretében szívesen válaszolok a felmerült kérdésekre.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018