Szerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcábanSzerencs eladó családi ház az Árpád utcában
Szerencs eladó családi ház az Árpád utcában
12 500 000 Ft
89,3 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Szerencs eladó családi ház az Árpád utcában
Szerencs eladó családi ház az Árpád utcában
12,5 M Ft
89,3 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 20 947 6797
ReferensPop Tünde Carmen
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Szerencs eladó családi ház az Árpád utcában

140 m2alapterület
4 és fél szoba
állapotú
712 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szerencsen az Árpád utcán eladó egy 140m2-es, két szintes családi ház. Az ingatlan 712m2-es telken található.
A ház a 80-as években épült. Az alsó rész salakblokól készült, az emelet szilikátból. A nyílászárók 80-as évek beli szigelelt ablakok.
Az ingatlan földszintjén van 1 hálószoba, étkezőt + a konyha (+spajz), fürdőszoba. Ki lehet jutni a hátsó udvarra egy kis folyosóról, illetve bentről lehet lemenni a pincébe is.
Az emeleten van három szoba, fürdőszoba, illetve 1 lomosnak használt helyiség, amelyik eredetileg konyha szerepet kapott volna, megvan a viznek is a kiállás. Az emeleten van egy erkély ahova ugyan csak az egyik szobából lehet kijutni, de olyan széles mint a két egymás melleti szoba.
A fűtés jelenleg fáskazánról működik, de a házba be van vezetve a gáz csak rá kell kötni a kazánra. A melegvíz mindkét fűrdőszobában külön bojlerről működik
A ház a bérházak és a családi házas övezet válaszvonalán van, közel a belvároshoz.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018