Szentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrészSzentes eladó házrész
Szentes eladó házrész
20 800 000 Ft
92,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Szentes eladó házrész
Szentes eladó házrész
20,8 M Ft
92,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
20 338 8499
ReferensVárdainé Antal Erika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó házrész
Szentes eladó házrész

224 m2alapterület
5szoba
állapotú
1080 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Szentesen a Rákóczi Ferenc utcában, frekventált helyen, polgáriházból létrehozott társasházban külön helyrajzi számmal rendelkező épületrész. 
A társasház legnagyobb és legértékesebb része, mely 2012-ben két lakás összenyitása és részleges felújítása során nyerte el mai formáját. Az épület sarki telken található, Zsoldos tégla falazatú. A Rákóczi utca felől helyezkedik el mind a négy szobája, 22 m2 és 31 m2 közötti alapterülettel. Az ötödik a nappali, mely 37 m2-es, a belső udvar felé néz. A felújítás során a lakás nyílászáróit hőszigetelt üvegű fa nyílászárókra cserélték. A nappali, konyha és az előszoba új hőszigetelt aljzatot és szép kerámia ill. lamináltpadló burkolatot kapott. A konyhai közművezetékek cseréje is megtörtént. Esztétikus és praktikus új konyhabútor mellett egy hangulatos falazott bárpult is helyet kapott a tágas konyhában.
A lakásban központi fűtés üzemel, új kombi gázkazánról, új radiátorokkal. A pincében lévő szilárd tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Az elektromos hálózata is csövezett, nagyobb részben újra vezetékelve. A közös udvarban a lakáshoz tartozik egy billenő kapuval ellátott átlagos méretű garázs, folytatásában fedett kerékpár tárolóval, egy kb. 9 m2-es műhely, és az udvar végében lévő 3 db egyenként 5,5 m2-es tároló helyiség és végül az udvar közepén gyermekek számára kialakított játszóház. Minden korosztálynak ajánljuk, mivel a közelben található óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár és élelmiszer bolt is.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018