Eladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház SzentendreEladó 7 szobás családi ház Szentendre
Eladó 7 szobás családi ház Szentendre
195 000 000 Ft
847,8 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Eladó 7 szobás családi ház Szentendre
Eladó 7 szobás családi ház Szentendre
195 M Ft
847,8 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 1 700 8197
ReferensZsarkó Zsolt
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 7 szobás családi ház Szentendre

230 m2alapterület
7szoba
2350 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kérdezze meg bátran építész barátját, hogy mit szól egy ilyen családi házhoz! Eladó Szentendrén a hegyoldalban, panorámás de mégis lankás részén, a Skanzen felett, csendes aszfaltos utcában, hatalmas, 2350 m2-s enyhén lejős telken épült családi ház. Kilátás különleges, mert ráláthatunk a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és még Budapestre is. A tervezéskor kiemelt szerepet kapott, hogy a panoráma látványa, szinte minden pillanatban, amikor otthon tartózkodunk az életünk része legyen.
Luxus kivitelben és a legkorszerűbb anyagok felhasználásával készült házat, az átgondolt tervezés és az ésszerű méretezés jellemzi. A szinteltolásokkal megalkotott épület földszintjén, elsődleges élettérként, a kandallóval díszített, nappali-konyha-étkező kapott helyet. A ház központi terét, egy mozdulattal egybenyithatjuk a terasz természet közeli világával. Az emeleten helyezkednek el a lakószobák, valamint a dolgozó és fürdőszoba. Az egyedileg tervezett bútorok és remek esztétikai érzékkel válogatott textilek, tapéták, színek teszik különlegessé az otthon hangulatát.
A kert különlegessége hogy év minden szakában fák, bokrok, cserjék virágzó színkavalkádja, a kerti tó tavirózsái, teszik teljessé az itt élők életét. A költséghatékony és környezettudatos tervezésnek köszönhetően a házat hőszivattyú fűti és hűti. Az ivóvíz a modern szűrőrendszernek köszönhetően lágyított és tiszta, még a távozó felhasznált víz egy különleges tisztító eljáráson megy keresztül és így kerül vissza a természetbe. A kertvárosi kényelmes léthez engedhetetlen gépkocsik részére kétállásos garázs, valamint tároló és egy 10 nm-s kerti szerszámos kis ház is tartozik. Szeretném Önnek megmutatni ezt a különleges otthon! Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó- Referencia Trend Kft. - általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. A részletes adatkezelési szabályzat megismeréséért, kérem látogasson el a cégünk weboldalára.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

  • Épület szint: 1. emelet
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019