Szeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladóSzeged 10 szobás családi ház eladó
Szeged 10 szobás családi ház eladó
2 150 000 EUR
2 E EUR/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Szeged 10 szobás családi ház eladó
Szeged 10 szobás családi ház eladó
2,2 M EUR
2 E EUR/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 310 2010
ReferensSalamon Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Szeged 10 szobás családi ház eladó

1 100 m2alapterület
10szoba
Újszerű állapotú
4000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szeged előkelő, modern villanegyedében kínálom eladásra ezt a 2012-ben épült 5 önálló lakrésszel, és további kikapcsolódási lehetőségeket nyújtó helyiségekkel rendelkező rezidenciát.
A minden igényt kielégítő épület 4000 nm-es területen helyezkedik el, kertje parkosított, az intimitást pedig magas növényzet, és kőkerítés biztosítja.
A ház belső alapterülete 1100 nm.
A 3 szintes épület különleges minőségben készült, kifinomult ízlésvilággal, a mediterrán hangulatot elegáns minimál stílusjegyekkel keverve. Az ingatlanra jellemzőek a nagyvonalú terek, a jól átgondolt alaprajz, precíz kivitelezés. Egyik ékessége a hatalmas méretű nappali, dupla belmagassággal. A kikapcsolódást média szoba, spa részleg, kültéri medence, a tetőteraszokon kialakított pihenőkertek, és az átriumok szolgálják.
A földszinten egy átriumos előtérből a következő helyiségekbe juthatunk: konyha-étkező nappali, dolgozószoba, master háló, fürdőszoba, vendéglakrész, mosókonyha.
Az emeleten további három saját fürdőszobával, és gardróbbal kialakított önálló lakosztályt találunk, és innen léphetünk ki az épület tetőteraszaira is, amelyek egyben a ház hűtését is szolgálják.
Az alagsorban a média szoba, biliárd terem, mosókonyha, kamra, és gépház került elhelyezésre.
A különös gonddal parkosított kertben minden adott a pihenéshez, átriumok, medence, üvegfallal leválasztható party terasz komplett konyhával, és grillpulttal, kutyakennel két duplagarázs, bio veteményes.
Fűtése padló és falfűtéses rendszerű, mely működését napkollektorok, 2 fatüzelésű vízteres kandalló, és természetesen kondenzációs gázkazán biztosítja. Az ingatlant falhűtés temperálja a nyári melegben.
A ház teljes videó- és infravédelemmel van ellátva.
Az épület akár üzleti célokra is hasznosítható: luxus hotel, magánklinika, vagy akár exkluzív rendezvényház.
Ajánlom mindazok figyelmébe, akik számára alapvető a luxus, az elegancia, és a kifogástalan minőség. Ez a presztizs értékű villa reprezentatív tereivel, és számos kikapcsolódási lehetőséget nyújtó szolgáltatásával a legmagasabb életszínvonalat garantálja.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018