hirdetés
Súr eladó családi ház az Attila utcábanSúr eladó családi ház az Attila utcábanSúr eladó családi ház az Attila utcábanSúr eladó családi ház az Attila utcábanSúr eladó családi ház az Attila utcában
Súr eladó családi ház az Attila utcában
3 852 000 Ft32,1 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Súr eladó családi ház az Attila utcában
Súr eladó családi ház az Attila utcában
3,9 M Ft
32,1 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 584 9630
ReferensMiklós Dóra
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Súr eladó családi ház az Attila utcában

120 m2alapterület
2 szoba
2933 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Az ingatlan, mely mint "kivett lakóház, udvar" szerepel az ingatlannyilvántartásban, Súr belterületén, az Attila utca 27. szám alatt helyezkedik el 2933 m2 területnagyságon. Az ingatlant a Súr 97 hrsz-t illető útszolgalmi jog terheli.

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 3 852 000 Ft.


Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján a Folyamatos Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018