Eladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobásEladó, Sopron, 2 szobás
Eladó, Sopron, 2 szobás
22 900 000 Ft
497,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Sopron, 2 szobás
Eladó, Sopron, 2 szobás
22,9 M Ft
497,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 220 2962
ReferensKállai Hajnalka
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Sopron, 2 szobás

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Győr-Moson-Sopron megyében, Sopron történelmi belvárosának peremén, közel a központ zsongásához, de mégis nyugodt, csendes, belső udvarra néző , tégla építésű, második emeleti , 2 szobás, Déli fekvésű, panorámás lakás keresi új tulajdonosát. Ez az ingatlan nagyon sok lehetőséget rejt magában, hiszen a legfelső szinten került kialakítása, mégis teljes belmagassággal rendelkezik. Különlegessége , hogy a lakás egyik szobája a másik társasházhoz tartozik, így a belső szoba belmagassága 3 méter körül van, és egy jelenleg használaton kívüli bejárati ajtóval is rendelkezik.
Egyedisége továbbá, hogy két épület összekapcsolódása során az ingatlan két HRSZ-on nyilvántartott, így amennyiben bővítésben gondolkozik az új tulajdonos, a lehetőség a továbbgondolásra adott.
Részleges felújításokat végeztek a tulajdonosok az ingatlanban, ennek köszönhetően 2014- ben a radiátorok és a komplett gáz-cirkó rendszer fűtésre és meleg-vízre való szerelése, továbbá az elektromos kapcsolók és vezetékek részleges cseréjére 2 éve került sor. Az eredeti parketta fölé laminált padló került elhelyezésre 2018-ban. A kilátás igazán magával ragadó, hiszen az ablakokból gyönyörű panoráma tárul elénk a Lövérekre. A ház mögött egy csendes, közös udvar került kialakításra. A fürdőszobában két nyílászáró is gondoskodik a természetes szellőzésről. A lakáshoz egy kb. 8 nm nagyságú saját használatú pince is tartozik. Parkolási lehetőség díjmentesen a környezö utcákban és az épület előtt lehetséges.

INGATLANSÉTA : http://webseta.hu/r1823082

Amennyiben a belvárosban szeretne élni, de otthonában a nyugalmat és a napfényt keresi, ne habozzon, egy kis fantáziával és felújítással egy ékszerdoboz lehet az Öné! Egyedülállónak, fiatal pároknak, vagy befektetőnek kitűnő vétel ez a sok lehetőséget magában rejtő ingatlan!

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018