Eladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház SényeEladó 3 szobás ház Sénye
Eladó 3 szobás ház Sénye
6 700 000 Ft
111,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás ház Sénye
Eladó 3 szobás ház Sénye
6,7 M Ft
111,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 940 2273
ReferensStein Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ház
Eladó 3 szobás ház Sénye

60 m2alapterület
3szoba
930 m2telekméret
Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha valahol, akkor itt még talákozhatunk az elkóborolt Brémai Muzsikusokkal, amint ezer madár hangján adnak koncertet az éves szabadságukat erre töltő szende tűndéreknek, miközben az érintetlen erdőben nyugtalanul koborló tölgyek vigyázzák a fáradt sámánok álmát, akiknek a keze még ilyenkor is meg-megveregeti az ágydeszkán a titkos ritmusokat.

Mert varázsa van a helynek, amely képes elnyelni az időt és újra trónra emelni a szépet, ahogyan csak kócos koboldok tudnak rácsodálkozni a hosszú hajú fiatal lányok kecses járására amint lesétálnak a patakhoz, hogy annak friss vizéből töltsék meg korsójukat.

Ha képesek vagyunk ezt meglátni és megérezni, akkor mindent elmondtunk erről a helyről. A többi csak evilági szám, hogy ez a vályogból épült ház mintegy hatvan négyzetméter, kicsivel kevesebb mint ezer négyzetméter a telek, van gázkonvektor és villany, de fürdőszoba és WC nincs a házban...de van mindaz, ami máshol már nincs.

Mintha egy másik világban lenne, mégis könnyen eljuhatunk a környék gyógyfürdőibe,Hévízre, Kehidakustányba vagy Zalaszentgrótra, alig 20 km a Balaton. De pihenni valószínűleg itt lehet a legjobban, ezen a kis dombok mögötti településen, amelybe csak az szeret bele azonnal, aki meglátja. De azok mind.

Ha mindenhol véget ér majd a világ, itt még egy darabig fennmarad. Talán azért, mert lehet, hogy nincs is, nem is létezik, csak mi képzeljük el pontosan így azt, ami szép és ahol még minden olyan, mint a legszebb mesékben.

Aki itt jár, el tudja képzelni......

+36 30 820 3744
+36 30 940 2273

  • gáz (konvektor)
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018