hirdetés
Nyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteresNyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteresNyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteresNyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteresNyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteresNyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteres
Nyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteres
10 000 000 Ft131,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Nyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteres
Nyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteres
10 M Ft
131,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 471 8384
ReferensFentős Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó nyaraló

Nyaraló eladó Rezi, 76 négyzetméteres

76 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
2795 m2telekméret

Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

REZI SZŐLŐHEGYÉN 2 SZINTES, PANORÁMÁS HÉTVÉGIHÁZ ELADÓ! Alaprajz és belső fotóanyag e-mailben lekérhető! Ajánljuk nyaralónak, hétvégi háznak.
Villany (vezérelt, „éjszakai" áram is) és vezetékes víz az épületben. Aszfaltozott úton jól megközelíthető, a falu felé és Cserszegtomajt érintve Hévízre és Keszthelyre is könnyen el lehet jutni az aszfaltos utakon. Az épületet a jelenlegi formájára 1995 körül bővítették egy régi borospincéből, a földszinten cserépkályha és az emeleten is cserépkályha a fűtés, meleg vizet villanybojler szolgáltat. Földszint: 18 m2 nappali cserépkályhával, 5 m2 konyhasarok, 3 m2 fürdő-wc zuhanyzóval, kb. 3x6 m fedett terasz, belmagasság normál méretű (262 cm). Tetőtér külső feljárattal: 11 m2 konyha-nappali kis cserépkályhával, 1 m2 külön wc, 3 m2 fürdő-wc zuhanyzóval, 2 db hálószoba (10.5 m2/db), a közös loggiájuk 10 m2-es. A kertben bográcsozót és grillezőt építettek, a fedett terasz jól kihasználható tartózkodásra és étkezésre a szabadban, kút adott. A "tőkés művelésű" szőlőt már részben kivágták, teljesen meg lesz szüntetve, de megmarad pár sor "kordonos művelésű". Az épülethez csatlakozik belső lejárattal egy kb. 18 m2-es, hatméteres, boltíves pince, ami nemcsak bor, de termények tárolására is alkalmas vagy hangulatos borozó helyiséggé alakítható ki. A telek szőlőhegyi környezetben terül el egy domboldalon csodálatos völgypanorámával. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése gazdasági épület, tehermentes. Kivonták a művelési ág alól, ezáltal már külföldiek számára is lehetséges a megvétele, illetve a vevő elővételi eljárások nélkül, hamar birtokba kerülhet. 
A falu és a hegyi településrész is rendezett, biztonságos. Rezi hatalmas területű szőlőhegye a Keszthelyi-hegység szélén, a Keszthely/Sümeg úttól kezdődve a faluig és a szomszédos Cserszegtomajig ér fel. Hévíz és a Balaton közelsége miatt a Sümegi útnál már éttermek és panziók is megtalálhatók, elérhetők. A szőlőhegy jó útösszeköttetéssel rendelkezik Hévíz felé, tovább pedig Keszthely-Kertvároson és Keszthelyen át a Balaton északi partja felé. Reziből Zalaszántó felé indulva pedig Sümeg és a 84-es főút érhető el gyorsan, illetve Várvölgyön át Tapolca és a Balaton-felvidék. Hévíz kb. 10 perc autóval, Keszthely és a Balaton-part strandokkal kb. 20 perc. Kikapcsolódási, kirándulási, szórakozási és bevásárlási célpontokat a közelben lévő városok kínálnak Hévíz (termál Tófürdő), Keszthely (a Balaton fővárosa), Sümeg (Sümegi vár, lovarda) és Tapolca (Tavas-barlang, malomtó). Nemcsak Hévíz termálfürdője, de északnak indulva, a Karmacson átvezető úton a kehidakustányi Kehida-termál modern fürdője is közel esik. Lehet programokat szervezni közeli, kijelölt túra- és kerékpárutakon is: Tátika vára, Zalaszántón a Dalai Láma által felszentelt, buddhista Sztúpa és Békepark modern, meditációs csarnoképülettel és erdei pihenővel (autóval is megközelíthető az erdőn át), ami Európában egyedülálló, stb... Helyben adott a Rezi vár egy panorámás hegyormon, ahova nemcsak gyalogosan, hanem autóval is fel lehet jutni, a várromnál pihenő és tűzrakóhely is található.
--------------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
-------------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Got a question? Get in contact.

  • komfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018