Pilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcábanPilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcában
Pilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcában
6 900 000 Ft
143,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Pilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcában
Pilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcában
6,9 M Ft
143,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 894 0809
ReferensMinczér Albertné
Telefonálok

Eladó nyaraló
Pilismarót eladó nyaraló a Nyárfa utcában

48 m2alapterület
2szoba
felújítandó
747 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Pilismarót Dunaparti üdülő övezetében egy 48 nm alapterületű tetőtér beépítéses szigetelt faház, mely 2009-ben épült árvízmentes telken. Az épület a telek belső felén helyezkedik el, távol az úttól a telek legmagasabb pontján. A földszinten nappali-étkező-konyha és fürdőszoba, kazánház található. A tetőtérben egyben hagyták a teret, itt van a hálószoba, melyből erkélyre lehet kimenni. A központi fűtést fatüzelésű kazánról működtetik. Villany jelenleg ki van kötve, emésztő van a telken, de a csatornára is rá lehet kötni. Az üdülő területen kútból nyerik a vizet, vezetékes víz nincs.
A ház több éve nincs használatban, felújítandó állapotban van, de nagyon jó lehetőség azoknak, akik nem rettenek meg a munkától és saját elképzelésük szerint szeretnék lakhatóvá tenni ezt a jó kis házat!

    Környék bemutatása
    Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
    © 2019