Eladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház PécselyEladó 3 szobás családi ház Pécsely
Eladó 3 szobás családi ház Pécsely
85 500 000 Ft
678,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Pécsely
Eladó 3 szobás családi ház Pécsely
85,5 M Ft
678,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 997 5174
ReferensTorma Steffi
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Pécsely

126 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
2263 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nem tudom miért, de gyerekkoromban az a képzet alakult ki bennem, hogy a vadászok az erdőben laknak.
Ez a vadász Pécselyen nem az erdőben lakik, a falu végén. Mikor megérkeztem a házához, rögtön megértettem, miért éppen itt.
Bár még nem az erdőben vagyunk, mégis, már itt lehet érezni azt a nyugalmat, amit a mai világunkban már csak elvétve, az erdőket járva érezhetünk, már itt tudjuk és érezzük, hogy megérkeztünk, a természetben vagyunk, az ember réges-régen múlt, valódi, természetes közegében.
A ház gyönyörű, illik a tájba, a Balaton felvidék világába. Szinte új, 2011-ben épült neves tervezők tervei alapján és a vadász gondosan óvta az állagát. "Németes" a rend kívül és belül is. Nem is kicsi, nem is nagy, idősebb pár, de akár 1-2 gyermekes család is kényelmes életteret kap itt. Nyaralónak de akár itt élni is alkalmas.
Az udvar megfelelően nagy, hogy ne érezzünk magunk körül korlátokat, de még ne legyen teher a rendben tartása sem. Bőven ad helyet a hobbik megvalósítására is.
A környező szépen gondozott rétek és a közeli, hívogató erdő gondtalan gyermekkorunk erdei kirándulásai hangulatát idézi.
Szép lehet itt élni, még annak is, aki nem vadász.
Jöjjön, itt visszatérhet a természetbe!
Irányár: 85,5 millió Forint, de hozzávásárolható még két 1500-1500 nm-es építési telek közvetlenül a ház mellett. A plusz telkekkel együtt az ingatlan ára: 90,4 millió Ft ! Kód: 916

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

  • összkomfortos
  • terasz
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019