Pécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcábanPécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcában
Pécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcában
11 200 000 Ft
280 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Pécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcában
Pécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcában
11,2 M Ft
280 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 542 7893
ReferensPáncél Balázs
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Pécs 1+1 szobás lakás eladó a Németh László utcában

40 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kertvárosi 1,5 szobás 10/4-es panellakás, mozgáskorlátozottaknak feljáróval is.
I.ár: 11,2 MFt
Érdeklődni lehet hétvégén is.
Pécsett Kertvárosban a Németh László utcában eladó egy jó állapotú, 1,5 szobás (40 m2), házközponti fűtésmérős panellakás, saját tárolóval, szigetelt épületben . A lakás egy 10 emeletes épületben a 4.-en található.
FONTOS!!!: A fürdőszobát a tulaj fel fogja újítani. A képek még a felújítása előtt készültek.
Az épületbe kerekesszékkel, és EL-GO mopeddel is be lehet hajtani, köszönhetően az épület oldalára épített feljáróval, és bejárattal. Így lépcsőmentesen lehet eljutni a liftig.
Jellemzők: Különbejáratos, padlószőnyeges szobák, járólap (előszoba, konyha, fürdőszoba, WC), redőny, házközponti fűtésmérő, saját tároló a 3.-és 4. emelet között.
Fűtés és melegvíz: távfűtéssel. Parkolás: ingyenes, az utcán.
Ház jellemzői: a földszinten zártláncos kamerarendszer van kiépítve. Nemrég lettek a lépcsőházban kicserélve a nyílászárók. A liftet rendszeresen karban tartják, a ház közös költséges számlája jókora pluszban van.

Közelben: Coop, Tom Market, élelmiszerbolt, kocsmák, szépségszalonok, buszmegállók, Lila ABC, ovóda és bölcsöde a ház előtt, NEVKO 5 perc gyalog.
Rezsi: Fűtés: 11 EFt (+ melegvíz), Közös költség: 5 EFt (felújítási alap, takarítás, Szemét: 1 EFt/fő/hó, villany, víz átalánnyal vagy fogyasztás szerint.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018