Beleszeretős
Ócsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladóÓcsa 6 szobás családi ház eladó
Beleszeretős
Ócsa 6 szobás családi ház eladó
45 900 000 Ft
246,8 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Ócsa 6 szobás családi ház eladó
Ócsa 6 szobás családi ház eladó
45,9 M Ft
246,8 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 911 0191
ReferensMiklósné Orgován Jolán
Telefonálok

Eladó családi ház
Ócsa 6 szobás családi ház eladó

186 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
1752 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ócsa központjában eladó egy gyönyörűen karbantartott nagy családiház, melyben egy 151 m2 lakóterű és egy 35 m2-es külön bejáratú kis lakás található. A házhoz épült még egy 31 m2-es garázs is. A nagy, 1752 m2-es kertet a Tájvédelmi Körzet határolja. Az ingatlan összközműves, a locsoláshoz fúrott kút áll rendelkezésre, de van ipari áram is. Fűtése kombi-gáz cirkóval. forróviz tárolóval, a földszinten padlófűtés+radiátorok, a tetőtérben és a kis lakásban radiátoros. Mind a két lakásban cserépkályha is készült! A ház egy része alatt kis pince is található.
A földszinti 100 m2-es lakrészbe nagy, 17 m2-es fedett teraszon keresztül jutunk. A tágas étkező szerves kapcsolatban van a nappalival, konyhával és innen jutunk a kényelmes lépcsőn az emeletre, de található még egy 19 m2-es szoba, wc kézmosóval, a konyhából nyilik a kamra, ahonnan lejutunk a pincébe is.A felső szinten az előtérből nyilik 3 szoba, fürdő, tároló- gardrob és egy wc. Az előtérben egy infraszauna szolgálja a lakók felfrissülését. Az udvarból nyilik a külön kis lakás, melyben előtér, nagy szoba, fözö, kis kamra és zuhanyozós fürdő wc-vel készült.Igényes járólap és parketta burkolások, hőszigetelt gyönyörű fa nyilászárók találhatók az egész házban. Gondozott, hangulatos otthon egy nagy család, illetve két generáció számára is!
Előre egyeztetett időpontban szivesen megmutatjuk! Költözési lehetőség 3-6 hónapon belül!

  • összkomfortos
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019