hirdetés
Eladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobásEladó lakás Nyíregyháza, 3 szobás
Eladó lakás Nyíregyháza, 3 szobás
24 600 000 Ft337 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Nyíregyháza, 3 szobás
Eladó lakás Nyíregyháza, 3 szobás
24,6 M Ft
337 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 211 9112
ReferensÉlesova Ágnesa
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Nyíregyháza, 3 szobás

73 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nyíregyházán a Bujtosi tóra néző panorámás lakás eladó! A lakás legfőbb tulajdonságai: 73nm, tégla, szigetelt, 2007-es építésű, cirkó fűtés, mely az egész lakás padlófűtését biztosítja, és mindez az első emeleten.
Tágas terek, hatalmas nappali, mely fényárban úszik és a tóra néz. A konyha beépített gépekkel, főzőlap, sütő és hűtőszekrénnyel. Letisztult stílus, enyhe, szemet nyugtató színek, de mégis a meleg, otthonos érzet kerül előtérbe. Jelenleg egy hálószobával rendelkezik, de  minden adott ahhoz,hogy kettő szoba kerüljön kialakításra. A lakás korszerű klímaberendezésekkel klímatizált. A fürdőszoba és WC külön nyílik.  A meleg burkolatok minőségi laminált felhasználásával, a vizesblokkok pedig csempével burkoltak. A közlekedőn beépített szekrények szolgáljak a tulajdonos kényelmét rengeteg férőhellyel.
Mivel  a lakás eredetileg irodaként funkcionált, a fürdőzobába nem lett beépítve kád, vagy zuhanykabin, de a szükséges vízelvezetés, és a csapok kialakításának a hely megtörtént.
Igazán impozáns lakás, egyedi panorámával, mely az erkélyről is élvezhető.
Nézze és vigye!
A mi mottónk: A megtekintéstől a beköltözésig!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018