Nagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi házNagymányok eladó családi ház
Nagymányok eladó családi ház
13 490 000 Ft
116,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Nagymányok eladó családi ház
Nagymányok eladó családi ház
13,5 M Ft
116,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9276
ReferensFábián Elvira Mária
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Nagymányok eladó családi ház

116 m2alapterület
4szoba
1390 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tolna megyében, Bonyhádtól 5 km-re Nagymányokon eladóvá vált egy hosszú tornácos sváb parasztház. A ház amit kínálunk 1390 négyzetméteres telken fekszik, itt gazdasági épületek és kert rész került kialakításra ahol egy önellátó gazdálkodásra alkalmas helyszínt kapunk. A ház alatt egy boltíves téglázott pince kapott helyet a ház mögött egy nyitott, magas építésű tároló került kialakításra. A melléképületben állattartásra és terménytárolásra, állatvágásra alkalmas helyiségek kerültek kialakításra. A kertben egy épített halastavat alakítottak ki, melyben ponty és amur valamint apró halak is megtalálhatóak, horgászhatóak. A tó mellett egy kerti kemence épült, melyben elkészíthető egészben a báránysült és előételnek egy halászlé is megfőzhető. (saját kerti tóból kifogott :-)
A ház 1940. évben épült és már négy generáció óta egy család kezében található. A ház folyamatos felújításon esett át az elmúlt években, víz vezeték , villanyvezeték csere megtörtént, két fürdőszoba került kialakításra, az egyik zuhanyzós a másik hidromasszázs kádas. Négy egymásba nyíló szoba kapott helyet, a nyílászárókat részben cserélték a szobák hajópadlósak, amely alatt komoly aljzat szigetelés készült. A fűtést egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a központi fűtés 4 éve került kialakításra. A mennyezet borovi fenyőből készült álmennyezet, amely hangulatosabbá teszi ezeket a szobákat.
A település kisvárosias hangulatú, de minden megtalálható a közelben, iskola, óvoda, egy jól működő ipari park.
Szerintem inkább nézzük meg személyesen és a helyszínen még elmondom a többi pozitív információt. Keressen bizalommal időpont egyeztetés miatt!
Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége a kollégám készséggel áll rendelkezésre.

Eladó Nagymányok családi ház OC H358872

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018