Nagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteres
Nagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteres
2 990 000 Ft
2,8 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Nagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteres
Nagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteres
3 M Ft
2,8 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek
Nagykátai telek eladó, 1066 négyzetméteres

1 066 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan jellemzése:
Nagykáta, István király út harmadik harmadában fekvő, aszfaltos úton megközelíthető, Lk1 besorolású, 30%-ban beépíthető, 1066 m2 területnagyságú építési telek téglalap alakú, észak-dél irányú hossztengelye merőleges a műútra, melynek északi oldala esik az utca front felé. Közmű ellátottsága az előtte futó útról közvetlen megoldható, mely első bekötések portára való bevitele 2017.07.01. -től ingyenes. A szennyvíz csatorna csonk a telken belül található, a jövőbeni rákötés lehetősége biztosított, a közmű fejlesztési hozzájárulás a csatornára és a vezetékes ivóvízre már megfizetésre került.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén a 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

  Környék bemutatása
  hirdetés
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
  © 2018