hirdetés
Családi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteresCsaládi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteres
Családi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteres
6 200 000 Ft80,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteres
Családi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteres
6,2 M Ft
80,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Családi ház eladó Nagykáta, 77 négyzetméteres

77 m2alapterület
2 szoba
állapotú
2108 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan jellemzése:
A 2108 m2 terület nagyságú porta elő kertje négy oldalról kerített, hátsó udvara folyamatos művelés alatt, kerítetlen. A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kettő kémény által biztosított, meleg víz ellátása jelenleg nem megoldott, villanybojlerra kiépíthető. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Elektromos áram ellátása: 25A.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A klasszikus elrendezésű parasztház 55 m2 első épületrészben található lakóterét a tornácról érjük el. A főbejáraton át az étkezőbe lépünk, melyből jobbra az utca front felé egy nagyobb, míg balra egy kisebb alapterületű szoba nyílik. A tornácon tovább haladva a második bejáraton belépve további 22 m2 középső traktusban a konyha következik, melyből spájz és egy kamra érhető el, mely helyiségek a jövőben, az épületrészek egybenyitását követően akár a harmadik szoba funkcióját is betölthetik. Az épület hátsó traktusában egy 20 m2 alapterületű kamra és fatároló fészer húzódik. Az épületben jelenleg nincs kialakítva fürdőszoba, de hideg víz vételi lehetőség a konyhában és az étkezőben is biztosított.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, az MFB lakossági hitelprogram keretében, energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, (napelem, napkollektor, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés) melyhez 10% önerő megléte mellett, teljes körű ügyintézést biztosítunk. (tervezés, pályázat írás, kivitelezés)
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018