hirdetés
Eladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház NagykátaEladó 3 szobás családi ház Nagykáta
Eladó 3 szobás családi ház Nagykáta
16 900 000 Ft161 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Nagykáta
Eladó 3 szobás családi ház Nagykáta
16,9 M Ft
161 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 3 szobás családi ház Nagykáta

105 m2alapterület
3 szoba
állapotú
725 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan jellemzése:
A 725 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra és terméskő lábazatra épített tégla falazat, salakbetonnal borítású fa födémmel, sátor tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott. A kert locsolását ásott és fúrt kutak vize szolgálja. Elektromos áram ellátása: 3x16A.
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az épület lakótere kettő irányból is megközelíthető. Egyszer az utca felőli főbejáraton, másrészt a közvetlen kert kapcsolatot is megvalósító, féltetővel fedett teraszon át. A főbejáraton belépve egy közlekedő folyosó tagolja a tereket, így bal kézre, az utcafront felé kettő, önálló bejáratú, faparketta borítású szoba nyílik, míg a közlekedő végében önálló WC és kádas fürdőszoba teszi teljessé a komfortot. Az előtérből jobbra az épület hátsó traktusa felé haladva először egy kisebb alapterületű hálószoba érhető el, majd az étkező, konyha és spájz egységei következnek, mely helyiségeket válaszfalak tagolnak, így egybenyitva egy szép nagy konyhává alakítható a jövőben. A lakóépületen túl, az udvarról külön bejáratokon megközelíthető szuterén szint, pince, kiváló minőségű, apartmannak is alkalmas nyári konyha, kamra és gazdasági épületek érhetők el. A porta igény esetén, külön ármegállapodással akár a duplájára növelhető, mert a szomszéd ingatlan is a tulajdonos érdekkörébe tartozik.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018