hirdetés
Nagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobásNagykáta családi ház eladó, 3 szobás
Nagykáta családi ház eladó, 3 szobás
13 900 000 Ft144,8 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Nagykáta családi ház eladó, 3 szobás
Nagykáta családi ház eladó, 3 szobás
13,9 M Ft
144,8 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Nagykáta családi ház eladó, 3 szobás

96 m2alapterület
3 szoba
állapotú
1040 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.
Az ingatlan jellemzése:
Az 1040 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara fűvel borított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített blokk és tégla vegyes falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése három, tetőhéjazat alá visszabontott kémény által biztosított, meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút vize szolgálja. Elektromos áram ellátása: 25A vezérelt: 10A. Vezetékes telefon, kábeltévé és internet szolgáltatáshoz a kábelozottság kiépített.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A nettó 96 m2 alapterületű lakótér három, önálló bejáratú, faparkettával burkolt szobájából kettő az utcafrontra néz, nyugati tájolással, míg a harmadik hálószoba az épület déli oldalában húzódik, kertre tekintő ablakkal szerelve. Az épület közepén egy széles közlekedő folyosó végén található a zuhanyzós fürdőszoba, melyben helyet kapott a WC. A lakótér központi helyisége az egy légterű konyha, étkező közvetlen terasz és kert kapcsolattal, kiegészülve egy belső éléskamrával. A lakóépületen túl, az udvarról önálló bejárattal érhető el a kazánház, melyből 5 m2 alapterületű zöldségtároló pince nyílik.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018