Nagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladóNagykáta 2 szobás családi ház eladó
Nagykáta 2 szobás családi ház eladó
9 990 000 Ft
124,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Nagykáta 2 szobás családi ház eladó
Nagykáta 2 szobás családi ház eladó
10 M Ft
124,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Nagykáta 2 szobás családi ház eladó

80 m2alapterület
2szoba
felújítandó
1461 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan jellemzése:
Az 1461 m2 terület nagyságú porta, kettő utcára nyíló, négy oldalról kerített, udvara megosztható, a Szegfű utcára nyíló családi ház és udvar mellett, az Ond utcára nyíló telekrész a jövőben önállóan is értékesíthető. Az épületek csapadék víz elvezetése jelenleg nem megoldott, a szennyvíz elvezetés ülepítős rendszerű, a központi főcsatornához való csatlakozáshoz csonk az udvarban található. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel, részben redőnyökkel ellátva. Fűtése kályha, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja. Az épületet gépészetileg korszerűsíteni kell, továbbá a közművek bekötése vagy visszaállítása szükséges.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A lakótér főbejárata egy előszobába nyílik, melyből balra az utcafront felé, kettő, egymásból nyíló, déli tájolású, faparkettával burkolt szoba érhető el. Az előtérből egyenesen tovább haladva a hall következik, melyből igény esetén önálló bejárat biztosítható a hálóknak. A hallból érhető el a fürdőszoba, majd az épület hátsó traktusa felé haladva a konyha és étkező következik, mely kiegészül egy éléskamrával. A konyhából a közvetlen kertkapcsolat biztosított, így a konyhakert, a borospince és a külső kamrák könnyen elérhetők. A lakóépületen túl, gazdasági épületek egész sora található a portán, mely épületek főleg állattartásra és takarmánytárolásra lettek létrehozva.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, az MFB lakossági hitelprogram keretében, energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, (napelem, napkollektor, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés) melyhez 10% önerő megléte mellett, teljes körű ügyintézést biztosítunk. (tervezés, pályázat írás, kivitelezés)
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018