Eladó telek MiskolcEladó telek MiskolcEladó telek MiskolcEladó telek MiskolcEladó telek MiskolcEladó telek MiskolcEladó telek Miskolc
Eladó telek Miskolc
2 500 000 Ft
3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Eladó telek Miskolc
Eladó telek Miskolc
2,5 M Ft
3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 70 866 1626
ReferensCselényi Norbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek
Eladó telek Miskolc

823 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Borsod megyében Miskolcon eladásra kínálunk egy 823 nm2-es belterületi építési telket a Fehér Akác lakópark mögötti családi házas övezetben az Almás utcában. A képeken látható telek két helyrajzi számon szerepel és együttes nagysága 1653 nm2. A két egymás mellett lévő szinte elválaszthatatlan építési telek ára 5.000.000 Ft. A telkek egyenként csak 7 méter szélesek és körülbelül 100 méter hosszúak, ezért kizárólag csak együtt értékesíthetőek.
A két telek utcafronti szélessége 14 méter. A telek két utcáról megközelíthető, mind az Almás és mind a Bertalan utca felől. A szomszédos ingatlanok az Almás utca felől lettek beépítve, ezért ennek az oldalnak beépítése ajánlott. A közművek a telkek előtt az utcán találhatóak. Ha felkeltette az érdeklődését és CSOK ingatlan építésében gondolkodik, hívjon és megnézzük együtt milyen lehetőséget kínál Önnek és családjának a hely és a környezet.

  • egyéb fűtés
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018