hirdetés
Miskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcában
Hirdetés
Miskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcábanMiskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcában
Miskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcában
7 700 000 Ft179,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Miskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcában
Miskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcában
7,7 M Ft
179,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 947 6797
ReferensPop Tünde Carmen
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Miskolci eladó lakás, 1+1 szobás, a Huba utcában

43 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nem kell drága pénzért fittneszelni, gyalog megy fel a negyedikre és ez még pénzébe sem kerül.
Miskolcon a Huba utcán eladó egy 4-dik emeleti, világos 43 m2-es kis lakás.
Az ingatlan minden ablaka keleti fekvésű ezáltal már reggel napfényes az egész lakás. Az ablakok ki lette cserélve hőszigetelt műanyagra, a bejárati ajtó több ponton záródóra.
Elosztását tekintve fiatalosan ki lehet alakítani a kisebb szoba lehet hálószoba a nagyobb szoba pedig nappali. A kialakításban segítség, hogy a falak festettek, a padló laminált lappal burkolt, a plafonon díszpanales burkolat van. Az ajtók mindenhol harmónika ajtókra lettek cserélve, hogy több hely maradjon a közlekedésre.
Az előszoba, konyha, fürdőszoba hidegburkolatos padlózatú. A konyha várja az egyedi kialakítást, ami az új tulajdonos ízlésének megfelelő lesz.
A fűrdőszoba felújításnál a vezetékek ki lettek cserélve, fürdőkád csere történt, elválasztó panellel, hogy a víz ne locsolja be az egész fürdőszobát, a tükrös szekrény is cserélve lett.
A konyhát nagyobbitva a hütőszekrény a spájzban volt.
Az ingatlan üres, aránylag hamar költözhető.
A lépcsőház kulturált.
Boltok, szépségszalon, fodrászat, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi ellátás, gyógyszertár minden van a közelben. A belváros sétával is megközelíthető, de a búszközlekedés is kíváló.
Ne töprengjen sokáig, hívjon, nézzük meg.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018