Eladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobásEladó családi ház Makó, 4 szobás
Eladó családi ház Makó, 4 szobás
58 000 000 Ft
290 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Makó, 4 szobás
Eladó családi ház Makó, 4 szobás
58 M Ft
290 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 30 691 9293
ReferensFerenczi Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Makó, 4 szobás

200 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A ház Makó legjobb helyén található, a városközpont legszebb pontjára a Petőfi parkra néz. Néhány percen belül akár gyalogosan is elérhető a Hagymatikum, a közintézmények, oktatási intézmények, boltok, éttermek. A Petőfi parkban futópálya, játszóterek, dísztó és egy étterem is található. Itt mindig madárcsicsergésre ébredhet az ember. A ház egy eredetileg polgári épület volt, melyet átépítettek és teljesen felújítottak, mely során a ház stílusa megmaradt, de már modern köntösben, illetve a válaszfalak elrendezésével modern alaprajzzal rendelkezik, mellyel akár egy 3 gyermekes család igényeit is maximálisan ki tudja szolgálni. A ház elegáns kerítéssel és csodaszép előkerttel rendelkezik és a garázsba is könnyedén beállhatunk hiszen az utcafronthoz viszonylag közel helyezkedik el és elhelyezésével a belső kerti rész is nagyobb intimitást kap. A kert virágokkal, dísznövényekkel parkosított, melynek szépségében a házigazda a teraszról gyönyörködhet. A házba belépve egy nagy előszoba fogad minket, ahonnan rögtön nyílik egy külön toalett is. Az előszobából a hatalmas étkező-nappaliba érkezünk, melyek funkciói szint különbséggel vannak elválasztva egymástól. A ház tulajdonosai a lehetőséget is meghagyták megfelelő alapozással és kéménnyel egy cserépkályha, vagy kandalló számára ebben a helyiségben. A konyha némileg elszeparálva az udvarra néző ablakkal és teraszajtóval világos és tágas helyiség lett, ahol szintén meg lehet ebédelni. Innen nyílik a kamra is. A ház három hálója az utcafront felé néz és megközelítőleg egyforma méretűek, így három gyereknek teljesen ideális. A három hálóhoz tartozik egy nagy fürdőszoba dupla mosdóval, sarokkáddal, és tuskabinnal, valamint egy külön wc is. A mosókonyha és a fő hálószoba gardróbja erről a részről is elérhető. A ház gépészete a puffertartállyal szintén a mosókonyhában került elhelyezésre. A fő hálószoba a nappaliból nyílik, mely modern módon egybe nyílik a szobához tartozó fürdőszobával. A fürdőszoba részt, akár le is választható nem túl nagy munkával. A fürdőszobában egy két személyes kád, és egy épített zuhanyzó is található, valamint a szobából nyílik egy külön wc is. A nappali sok-sok ablakkal és teraszajtóval rendelkezik, így sok fényt kap, igazi élhet központi helyisége a háznak, ahol a család minden tagja élvezheti egymás társaságát.

A házba modern anyagok, hőszigetelők, burkolatok kerültek beépítésre, mely minden igényt kielégít. A ház stílusa könnyen befogadható, mondhatni kortalan, azaz nem pillanatnyi divattrendet követ, hanem megállja a helyét évek múltán is.

Műszaki tartalom:
-riasztó
-elektromos kapuk
-központi fűtés
-klíma
-elektromos redőnyök
-öntöző rendszer

A legjobb finanszírozási lehetőséget nálunk kapja! Személyre szabottan díjtalanul elkészítjük hitelajánlatát, átláthatóan és világosan. Az ügyintézés is teljesen díjtalan!

A ház megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018