46,2 - 99,9 MFt
 • 10 fotó
 • Térkép
46,2 - 99,9 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Young City 3. by Cordia

Budapest, XIII. kerület Gidófalvy Lajos utca 2.

2020.12. átadás
114 / 215 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Fiatalos koncepció okos megoldásokkal
A Young City nem csak nevében szól a fiatalokhoz: a modern lakópark a 21. század városi életmódjának és technológiáinak megfelelően van felszerelve. A 13. kerületből gyorsan megközelíthető a belváros, így ideális választás az aktív életet élők számára is. A közösségi területeken ingyenes wifi teszi kényelmesebbé a mindennapokat, míg az új lakásokban olyan okosotthon-rendszerek előnyeit élvezhetik a lakók, melyek távolról, mobiltelefonról vezérelhetők.

Közösségi életterek felnőtteknek és gyerekeknek
A Young City otthonokhoz gondosan kialakított közösségi tereket is kapnak az itt lakók. Az épület földszintjén közösségi iroda, a parkosított közös kertben pedig számos játék áll majd rendelkezésre. Az épület közelében modern játszóteret is találunk, de bármikor meglátogathatjuk a Margit-szigetet és a Városligetet is.

Sport a saját kertedben
Tudjuk, hogy a sport és a szabad levegőn töltött idő elengedhetetlen a teljes élethez. A Young City segít az egészséges életmódot követőknek: a parkosított, közös kert szabadtéri edzőparkja, jógakertje és futópályája mindig lehetőséget ad a kikapcsolódásra.

Kellemes környezetben, közel a belvároshoz
A Young City a 13. kerület egyik legzöldebb környékén épül. Az 1-es villamos és az M3-as metróvonal állomásai gyalog csupán néhány percre találhatók, az Árpád híd pesti hídfőjénél pedig számos üzlet és szolgáltató érhető el. A lakópark így egyszerre kínálja a városi és a zöldövezeti élet előnyeit Angyalföldön, Pest egyik legkedveltebb városnegyedében.

  Hirdetés

  Parkolás

  teremgarázs beálló
  215db szabad hely
  Nincs megadva

  Környék bemutatása

  © 2022