67,2 - 113,4 MFt
 • 14 fotó
 • Térkép
67,2 - 113,4 MFt
+3670634 0633
Kis Gábor Csanády Ingatlan Kft.
Telefonálok

Westend Ház

Budapest, XIII. kerület Csanády utca 4.

2019.01. átadás
24 / 50 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

ELKÉSZÜLT a Westend Ház! Új építésű, ERKÉLYES lakás, padló és mennyezet fűtéssel! Beépített KONYHABÚTORRAL, KONYHAGÉPEKKEL, ELEKTROMOS REDŐNNYEL, beépített MENNYEZETI HŰTÉSI RENDSZERREL, fürdőszoba szekrénnyel, néhány lépésre a WestEnd bevásárlóközponttól és a metrómegállótól!

Az épület tartószerkezete monolit pillérvázas vasbeton szerkezet, melynek vázkitöltő falai Porotherm tégla szerkezetből készültek. A lakás elválasztó falak Porotherm 30 AKU-Z hanggátló téglafalak.
Az épület fűtése-hűtése a födémszerkezetbe betonozott felületi hűtési-fűtési rendszerrel lett kialakítva, amely egy intelligens –i-CON típusú- termosztáttal vezérelhető minden lakásban egyedi szabályozással és önálló méréssel. Ezen túl a hidegburkolatok alatt padlófűtéses rendszer került kialakításra. A fűtési rendszer a TÁVHŐ szolgáltatóhoz kapcsolódik, a hűtést pedig a tetőn elhelyezett szárazhűtő biztosítja.
Az épületben 2 db KONE lift került beépítésre, a -1 szintről indulóan. A nagyobb lift teherliftként használva megkönnyíti a beköltözést, pakolást.
A homlokzati műanyag nyílászárók RAL tömítő szalagozás beépítéssel és 3 rétegű üvegezéssel készültek. A homlokzati nyílászárók redőnye elektromos működtetésű (gombos).
A konyhákba beépített konyhabútorok gránitőrleményes mosogatóval, színazonos csapteleppel vannak felszerelve. Beépítésre kerültek az elektromos sütők, főzőlapok és szagelszívók. Mosogatógép csatlakozás minden konyhában biztosított.
A fürdőszobákban beépített mosdópultok és pultra helyezett fehér, szaniter kerámia anyagú mosdókagylók készültek. A fürdőkben és WC-kben elhelyezésre kerültek a gépészeti szerelvények (RAVAK kád csapteleppel, mosdókagyló csapteleppel, konzolos (fali) WC csésze beépített öblítőtartállyal és nyomólappal, fehér szaniter kerámia kézmosó mosdó csapteleppel). A fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok, a mosdókagylók felett beépített világítással rendelkező tükrök kerültek elhelyezésre. Mosógép csatlakozás minden fürdőben biztosított.
A lakásbejárati ajtók fémtokos, acél belső vasalású, kétoldalt lemezelt, 7 biztonsági csappal szerelt biztonsági ajtók, kiemelés gátlóval és biztosítói követelményeknek megfelelően. 30 perces tűzgátlással rendelkeznek.
A fűtés, hűtés és vízfogyasztás mérői a lakásokon kívül kerültek kialakításra a szinteken lévő folyosókon. Az elektromos mérők szintén a folyosón helyezkednek, melyek távleolvasással rendelkeznek.
A lakásokon belül melegburkolat 8mm vastag laminált parketta készült szegélyléccel és kopogó hang elleni szigeteléssel. A hidegburkolatú helyiségekben ragasztott kerámialapok kerültek beépítésre. A teraszok kültéri, fagyálló gres padlóburkolatot kaptak, fagyálló fugázó és rugalmas ragasztó anyagokkal.
A lépcsőházba való bejutást kaputelefon rendszer biztosítja.
A garázsszinteken tárolók és gépkocsi beállók kerültek kialakításra.


  Parkolás

  teremgarázs beálló
  50db szabad hely
  Nincs megadva
  hirdetés

  Környék bemutatása

  © 2019