42 - 195 MFt
  • 8 fotó
  • Térkép
42 - 195 MFt
+3630456 9329
AkroHome AkrohomeAkrohome
Telefonálok

Tolnai Residence

Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

2021.12. átadás
8 / 54 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A belváros szívében, a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb presztízsű VIII. kerületi Tolnai Társasház kínál magas műszaki színvonalú lakásokat a belvárosi pezsgés szerelmeseinek.
Első lakást keresőknek: kétszobás kislakások
Családoknak: 3 és 4 szobás lakások
Befektetőknek: központi elhelyezkedése, a közlekedési lehetőségek, egyetemek közelsége miatt könnyen, jó áron bérbe adható ingatlan
A magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek.
A lakások megfelelnek a lakossági zöldhitel energetikai követelményeinek, így akár 2,5% kamattal juthat hitelhez, ha a Tolnai Residence-ben vesz lakást.

A lakások mellé a pinceszinten és a földszinten elhelyezkedő garázshely és tároló is vásárolható.

A környék
A környék páratlan közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, pár perc sétával 2 metróvonal, valamint a 4-6 villamos is elérhető, de csendes, kis forgalmú utcában helyezkedik el, így lakóinak a nyugodt pihenésről sem kell lemondania.
A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók, és magas színvonalú, közelmúltban felújított orvosi rendelő is megtalálhatók.
Mindössze néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, így a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is várja.
A kerületben épült ki – és folyamatosan bővül- az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, az egyik kamera pontosan a házzal szemközt, a Tolnai és Déri utca sarkán vigyázza a lakók biztonságát.

Előnyök

Energiatakarékos hőszivattyús fűtés-hűtés
Kiváló közlekedés
M4 metró, 4-6 villamos pár lépésre
Egyetemek, iskolák, óvodák a közelben
Biztonságos, rendezett utca
Térfigyelő kamera a házzal szemben
Kedvező hitellehetőség

  • egyéb fűtés
  • Energiatanúsítvány: BB

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
20db szabad hely
Nincs megadva

Zöld jellemzők

  • Extra hőszigetelés
  • Zöldtető

Műszaki jellemzők

  • Hőszivattyú
  • Háromrétegű üvegezés
  • LED lámpatestek

Környék bemutatása

© 2021