14,1 - 17,7 MFt
  • 4 fotó
  • Térkép
14,1 - 17,7 MFt
+3670500 0007
Ivitz Viktória StrandPark Üdülőközpont
Telefonálok

Hirdetés

StrandPark II. Ütem

Balatonberény, Balaton utca 2.

2020.08. átadás
10 / 80 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

90% KÖRÜLI ÉRTÉKESÍTETTSÉG a StrandPark ingatlanfejlesztési project II. üteme során, mindössze pár hónap alatt! Ne maradjon le a lehetőségről, az apartmanok közül mindössze már csak pár darab érhető el!

A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt egyik különlegessége, hogy nem csak saját strandot kínál, hanem a strand melletti saját ősfás parkban árnyékos területeket is. A fejlesztési koncepció kifejezetten a vízpartot kedvelők számára tervezett módon egy valóban közvetlen vízparttal rendelkező, a Balaton mederhatárával hosszan érintkező telekingatlanon valósul meg, amely területén ősfás park található jelenleg is.

A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt jelentős előnye, hogy a jelenleg is létező meglévő épület teljeskörű, műszakilag igényes átépítését követően kerülnek átadásra az egyes apartmanok, melyek időközben már bejegyzésre is kerültek különálló társasházi önálló albetétenként az ingatlan-nyilvántartásba. A StrandPark II. Társasház apartmanjai költséghatékonyan fenntarthatók, mivel az apartmanok fűtéses és melegvíz ellátása is WIFI rendszeren keresztül távolról is szabályozható.

Balatoni élmények elsődlegesen, a legközvetlenebb módon, saját partszakaszon: saját strand és saját park áll a StrandPark II. Társasház tisztelt Vevőinek rendelkezésére.

A StrandPark Üdülőközpont területén mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő üdülés lehetőségét - elérhető áron.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését, örömmel üdvözölnénk Önt is vevőink között!

KÖRNYÉK BEMUTATÁSA
A StrandPark II. Társasház a festői Keszthelyi-öböl egyik legkellemesebb, csendes és nyugodt településén, Balatonberényben található, közvetlenül a Balaton partján.

Balatonberény a legelső település Keszthelyről indulva Budapest irányába, a Balaton partján, a Zala folyó torkolatának közelében, a Kis-Balaton vonzáskörzetében. A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt a település nyugodt, mégis központi részén helyezkedik el, a közelben minden szükséges rendelkezésre álló infrastruktúra megtalálható. Keszthely közelsége alapvetően határozza meg Balatonberényben a nyaralás minőségét is, hiszen Balatonberény nyugodt és csendes környezetéből kilépve Keszthely nyüzsgő városába érkezve kulturális és szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre, valamint minden szükséges nagybevásárlás és ügyintézés is elvégezhető.

Hévíz és Zalakaros közelsége meghatározó lehet azok számára, akik költséghatékonyan szeretnének részesülni a gyógyfürdők áldásaiból anélkül, hogy kereskedelmi szálláshelyek szolgáltatásait kellene igénybe venniük.

  • Energiatanúsítvány: AA

Parkolás

1 280 000 Ft

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020