34,2 - 66,6 MFt
  • 7 fotó
  • Térkép
34,2 - 66,6 MFt
+3630625 8105
Terjék Tímea Rosalia Ház Ingatlanforgalmazó és Tanácsadó Kft.
Telefonálok

Hirdetés

Sobieski Ökoház

Budapest, IX. kerület Sobieski János utca 2.

2020.07. átadás

Az eladó lakópark leírása

A Sobieski J. 2-4. társasházban 75 db különböző méretű lakásból választhatnak a jövőbeni tulajdonosok, mindemellett, 26 db pinceszinti, 21 db földszinti teremgarázs-beálló és 8 db tároló kapott helyet.
Az Öko Társasházaink következő üteme a Középső-Ferencváros megújult környezetében, kiváló közlekedés mellett, mégis egy csendes, egy irányú utcában épül. Pár perc sétával több villamosvonal, illetve a 3-as metró is könnyen elérhető. A közelben számos üzlet és több bevásárlóközpont is kiszolgálja a lakókat. A gyermekeket játszóterek és parkok várják, a fiatalok több étterem közül is választhatnak.
A társasház lakói Középső-Ferencváros legnagyobb zárt parkjának csendjét és nyugalmát is élvezhetik. Mindez a kényelem 21. századi technikai megoldásokkal párosul. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati melegvíz ellátás is geotermikus energiával történik.
A geotermikus energiaellátás segítségével olyan új, a 21. század elvárásainak megfelelő lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is.

  • geotermikus
  • Energiatanúsítvány: AA+

Parkolás

teremgarázs beálló
50db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020