Ár nincs megadva
  • 5 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Sasad Resort Hilltop by Cordia

Budapest, XI. kerület Felső határút 4.

2021.03. átadás
108 / 112 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

80% természet
Sokak szerint az ideális családi otthon zöld környezetben van. A Sasad Resort a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, az igazi kertvárosi harmónia Budán.

Saját élménypark 8000 m2-en
Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark, kutyafuttató és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.

A siker folytatódik
A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldású házakkal alakítja ki a következő ütemeket. A Sasad Resort Hilltop a legmagasabban fekvő, panorámás telken valósul meg.

10 percre a 4-es metrótól
A Sasad Resort-tól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal vagy helyközi buszjáratokkal. 5 perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

Találjon otthonra a Sasad Resort Hilltop-ban!
- a Sasad Resort fejlesztés legmagasabban fekvő, panorámás telkén
- modern, letisztult, kis lakásszámú épületek
- szellős épületelhelyezés, parkosított kertek
- minden lakáshoz erkély vagy kertkapcsolat
- a főváros egyik legsikeresebb lakóparkjának következő üteme
- 8000 m2-es saját élménypark

    Hirdetés

    Környék bemutatása

    © 2021