Ár nincs megadva
  • 6 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+36 1 919 3276
Metrodom
Telefonálok

Metrodom Zugló

Budapest, XIV. kerület Bosnyák utca 14.

2022.11. átadás
38 / 195 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

 Miért válassza a Metrodom Zugló Lakóparkot?
- 10-90%-os fizetési ütemezés
- okosotthonok
- saját kivitelezés
- banki háttér
- referenciák
- garancia+

A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épülő, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Az épület alatt található teremgarázsban megvásárolható beállóhelyek, illetve tárolók állnak a lakók rendelkezésére.

A lakások közül mindenki könnyen kiválaszthatja az igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb otthont, ugyanis az egyetemistáktól a nagycsaládosokig mindenkire gondoltunk. Kínálatunkban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 m²-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható.
A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásunkba bőven jut természetes fény. 

A Metrodom Zugló más lakóparkjainkhoz hasonlóan, sokféle szolgáltatással kényezteti lakóit, a családok kényelmét szolgálja, a több mint 62 m²-es közösségi helyiség, amely az A lépcsőházban kapott helyet. Itt egy teljesen berendezett klubhelyiség áll a felnőttek rendelkezésére, ahol közösen nézhetnek meccset, beszélgethetnek vagy társasozhatnak, miközben a kicsik a szomszéd játszószobában foglalhatják el magukat. Az épületek által körbezárt, csöndes és nyugodt területen a szemet gyönyörködtető, elsősorban pihenésre szolgáló díszkerteket alakítunk ki. A két belső kertet átjáró köti össze, ahol többek között az esőtől védett, fedett biciklitároló is helyet kap. Az épületet körül ölelő külső kertbe került a kicsiknek szánt játszótér, a közelében pedig tűzrakó és grillező helyet alakítottunk ki.

  • egyéb fűtés
  • Energiatanúsítvány: BB

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
Nincs megadva

Környék bemutatása

© 2023