44,7 - 129,3 MFt
  • 3 fotó
  • Térkép
44,7 - 129,3 MFt
+361919 3276
METRODOM Metrodom
Telefonálok

Metrodom City Home

Budapest, IX. kerület Máriássy utca 4.

2020.11. átadás
129 / 727 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban 2009 óta a társasházak mellett új utcák, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér került megépítésre.

A City Home negyedik, utolsó épülettömbjének (L-M), amely a Mester és a Máriássy utca sarkán áll majd, az építése 2018. szeptemberében kezdődött meg, a lakások értékesítése pedig decemberben indult. Ennek az épületegyüttesnek a különlegessége a tetőn, a 10. emeleten lévő klubház lesz, amelyhez tetőkert és különböző funkciójú tetőteraszok láncolata kapcsolódik majd (napozóterasz, meditációs terasz, grillterasz stb.).

A Metrodom mindig figyel rá, hogy épületei és lakásai ne csupán megfeleljenek a hatályos előírásoknak, de valóban igényes termékek kerüljenek beépítésre. Modern, a jövőbe mutató műszaki megoldásokat alkalmazunk, hogy otthonaink évek, évtizedek múlva is korszerűnek számítsanak. A City Home valamennyi, 2017-től átadásra kerülő lakását intelligens otthon rendszerrel szereljük fel. A lakások egyik nagy előnye, hogy sok mindenben az egyedi igényekhez igazítható: műszaki konzulenseink segítségével lehet változtatni az eredeti műszaki tartalmon, illetve választani a burkolatok és ajtók közül.

Mivel beruházásainkat saját erőből, illetve banki finanszírozással valósítjuk meg, az építkezésekhez nincs szükség ügyfeleink pénzére. Éppen ezért a szerződés biztosítékául szolgáló 10% foglalón kívül, amit a szerződés megkötésekor kell fizetni, a fennmaradó 90%-ot csak a műszaki átadás és a jogerős használatbavételi engedély kiadása után, közvetlenül a beköltözés előtt kell teljesíteni.


  • új építésű
  • házközponti egyedi méréssel

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
2 990 000 Ft

Zöld jellemzők

  • Egyéni fogyasztásmérők

Környék bemutatása

© 2021