55,2 - 101,5 MFt
  • 4 fotó
  • Térkép
55,2 - 101,5 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Marina Portside by Cordia

Budapest, XIII. kerület Meder utca 6.

2020.10. átadás
165 / 287 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Budapestet az olyan természeti adottságok teszik egyedülállóvá és különlegessé a nagyvárosok között, mint a Duna vagy a Budai-hegyek. Kevés azonban az olyan lakóövezet, ahol ezeket az adottságokat úgy élvezhetjük, hogy közben a nyüzsgő belváros közelségéről sem kell lemondanunk. A Marina Portside exkluzív, kiemelkedő fejlesztés: több lakásból nyílik kilátás az Újpesti-öbölre és a Budai-hegyekre, az épülettől pár lépésre található kikötő és a Marina-part parkosított, játszótérrel és étteremmel kialakított vízparti sétánya pedig egy hosszú nap után is kellemes kikapcsolódást kínál minden korosztály számára.

A Duna-part számtalan lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. A Marina-part parkosított sétánya páratlan lehetőséget kínál sétához vagy futáshoz. De ha más edzésformára vágynak a lakók, a Duna Plaza bevásárlóközpontban lévő edzőterem pár perces sétára van csupán.

A Marina Portside elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak. A Váci út 300 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 350 méterre található. A lakóépülettől pár lépésre kijelölt kerékpárút halad.

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Portside egyedi, modern lakásai vízparti környezetben értékálló befektetési termékek, melyek könnyű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.


    Hirdetés

    Környék bemutatása

    © 2022