42,8 - 142,5 MFt
 • 4 fotó
 • Térkép
42,8 - 142,5 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Hirdetés

Marina Portside by Cordia

Budapest, XIII. kerület Meder utca 6.

2020.10. átadás
68 / 115 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Budapestet az olyan természeti adottságok teszik egyedülállóvá és különlegessé a nagyvárosok között, mint a Duna vagy a Budai-hegyek. Kevés azonban az olyan lakóövezet, ahol ezeket az adottságokat úgy élvezhetjük, hogy közben a nyüzsgő belváros közelségéről sem kell lemondanunk. A Marina Portside exkluzív, kiemelkedő fejlesztés: több lakásból nyílik kilátás az Újpesti-öbölre és a Budai-hegyekre, az épülettől pár lépésre található kikötő és a Marina-part parkosított, játszótérrel és étteremmel kialakított vízparti sétánya pedig egy hosszú nap után is kellemes kikapcsolódást kínál minden korosztály számára.

A Duna-part számtalan lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. A Marina-part parkosított sétánya páratlan lehetőséget kínál sétához vagy futáshoz. De ha más edzésformára vágynak a lakók, a Duna Plaza bevásárlóközpontban lévő edzőterem pár perces sétára van csupán.

A Marina Portside elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak. A Váci út 300 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 350 méterre található. A lakóépülettől pár lépésre kijelölt kerékpárút halad.

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Portside egyedi, modern lakásai vízparti környezetben értékálló befektetési termékek, melyek könnyű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.


  Marina Portside by Cordia eladó lakásai

  ÁrVálassz
  MéretVálassz
  Szobák számaVálassz

  Környék bemutatása

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020