38,9 - 155,9 MFt
  • 5 fotó
  • Térkép
38,9 - 155,9 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Hirdetés

Marina Life by Cordia

Budapest, XIII. kerület Cserhalom utca 1.

2020.02. átadás
170 / 412 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A Marina Life a XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén - a pesti Duna-parttól pár perces sétára, a Cserhalom utcában – található, nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a folyóparton, kajakozás a Dunán, vagy akár séta a vízparti naplementében!

Vízparti, természetközeli környezet
A Duna-part számos lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. Karnyújtásnyira található a Marina-part parkosított sétánya játszótérrel, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Budai-hegyekre. A hosszabb sétákat kedvelők számára a Népsziget sok felfedezni valót tartogat: vízparti ösvény, a KSI kajak-kenu egyesületének vízitelepe és nyaranta üzemelő szabadtéri büfék találhatók a szigeten, továbbá könnyen elérhető az Újpesti vasúti híd, melyen tovább folytatva a kirándulást a Római-partra is el lehet jutni.

Kiváló befektetési lehetőség
Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Life modern, minőségi lakásai értékálló befektetési termékek, kiváló elhelyezkedésüknek köszönhetően egyszerű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Kiváló közlekedés
A Marina Life elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak! A Váci út mindössze 250 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 500 méterre található. Kerékpárral szeretne bejutni a belvárosba? A lakóépület előtt kijelölt kerékpárút halad el. A vízről élvezné Budapest panorámáját? Szálljon fel a D11-es hajójáratra a Meder utcai megállóban, otthonától 500 méterre!

Bevásárlóközpont a közelben
A Marina Life-tól sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol nem csak a bevásárlást intézheti el, de számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, tánciskola, éttermek, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek – mindez csupán pár percre.

  • új építésű
  • házközponti egyedi méréssel

Marina Life by Cordia eladó lakásai

ÁrVálassz
MéretVálassz
Szobák számaVálassz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020