45,8 - 77,5 MFt
  • 18 fotó
  • Térkép
45,8 - 77,5 MFt
+36 1 701 4148
vezető értékesítőHoffmann Éva Kartács Projekt
Telefonálok

Magnolia Ház

Budapest, XIII. kerület Kartács utca 2.

2019.12. átadás
9 / 65 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

MAGNOLIA HÁZ - Újjávarázsolt 100 éves épület a XIII. kerületben

Költözzön a XIII. kerület szívébe, az Árpád hídhoz, Margit-szigethez, Béke téri parkhoz közel található 65 lakásos új építésű lakóparkunkba, a klasszikusan modern stílusú MAGNOLIA HÁZba.

KLASSZIKUS ELEGANCIA, NAGY BELMAGASSÁG jellemzi a XIX. századi épületet, amely belső kialakításával megfelel a modern kor kívánalmainak.

Exkluzív lakásokat kínálunk 37 m2-től 100 m2-ig amerikai vagy szeparált konyhával, modern enteriőrrel. Lakásaink D-DNY-NY fekvésűek, kertre vagy csendes utcára nézőek.

Az épületben található 65 DARAB LAKÁS között kedvére válogathat az 1 szobás garzon és 2 szobás kisebb otthonok, valamint a családoknak ideális 3 vagy 4 szobás apartmanok között, de vásárolhat nálunk akár duplex (kétszintes) lakásokat is.

MODERN TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK és jó helyiségkiosztással tesszük a mai kor kívánalmainak megfelelővé, de mégis üzembiztosan üzemelővé a házat.

CÉLUNK egy gazdaságosan üzemeltethető társasházban olyan otthonok kialakítása, amelyek a belvárosi életérzést csempészik a mindennapokba.

  • házközponti egyedi méréssel

Parkolás

utcán, közterületen
Nincs megadva

Zöld jellemzők

  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Egyéni fogyasztásmérők

Műszaki jellemzők

  • LED lámpatestek

Környék bemutatása

© 2019