80 - 140 MFt
  • 6 fotó
  • Térkép
80 - 140 MFt
+3630172 2065
Turák János  LIVING I. Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap
Telefonálok

Hirdetés

Kassák Residence

Budapest, XIII. kerület Klapka utca 4.

2020.07. átadás
228 / 232 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A Kassák Residence Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkja a belváros szomszédságában, a XIII. kerületben. A Kassák Residence-ben valódi okos otthonok épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A városrész az elmúlt időszakban rendkívül gyors fejlődésnek indult. Új irodaházak és lakóépületek épülnek, amelyekkel együtt modern üzletek, új szolgáltató központok, kávézók és éttermek is nyílnak.
A Kassák Residence Budapest XIII. kerületének dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló részében, a Váci úttól csupán egy utcányi távolságra található. A terület kiemelkedően jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen mind autóval, mind közösségi közlekedéssel könnyedén megközelíthető.

Az épületegyüttes a városrész kedvelt, családias hangulatú övezetében épül. A környéken számos vásárlási lehetőség, egészségügyi és oktatási intézmény található. A Kassák Residence a sportos, aktív életmód kedvelői számára is ideális lakóhely, hiszen egy rövid sétával könnyen elérhető a Margitsziget, a Duna-part és a megújuló Városliget is. A biciklis közlekedést a környéket behálózó fejlett kerékpárút-hálózat teszi kényelmessé.

  • házközponti egyedi méréssel
  • Energiatanúsítvány: CC

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020