35 - 42 MFt
  • 8 fotó
  • Térkép
35 - 42 MFt
+36 1 408 8660
Lisztmaier Tamás Pont Jó Ingatlan
Telefonálok

Hirdetés

Homok Társasház

Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

2020.05. átadás
5 / 36 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Találjon otthonra a belvárosban, ahonnan bármit elérhet! A magas technikai színvonalú, igényes új építésű lakásokat kínál Budapest belvárosában, központi elhelyezkedésű, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környéken. A kínálatban megtalálhatja az igényeinek, elvárásainak leginkább megfelelő otthont a kis garzontól a 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásig.
A VIII. kerületben épülő ház környékének rehabilitációja folyamatosan zajlik, ennek következtében az elkövetkező években jelentős növekedés várható a területen lévő új építésű ingatlanok értékében, így nem csak otthonnak, de befektetésnek is kiváló.
A magas színvonalú, modern fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek. A ház földszintjén külön megvásárolható parkolóhelyek és tárolók, valamint egy üzlethelyiség helyezkedik el.
A környék
A VIII. kerület folyamatosan megújuló, dinamikusan növekvő értékű részén, a közelmúltban felújított Mátyás tér és a II. János Pál pápa tér közelében helyezkedik el. A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók, és magas színvonalú, közelmúltban felújított orvosi rendelő található. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitness terem, bevásárlóközpont és mozi is várja. A központi elhelyezkedés egyben kiváló közlekedési kapcsolatokkal is párosul: otthonától pár perc sétával elérhető a 4-es metró, a 4-6-os villamos, valamint a 9-es busz.
Előnyök
Kertkapcsolatos lakások a belváros közepén
Kényelmes garzonok
Kiváló közlekedés
M4 metró pár percre
Biztos befektetés

  • egyéb fűtés
  • Energiatanúsítvány: A

Parkolás

teremgarázs beálló
6db szabad hely
Nincs megadva

Műszaki jellemzők

  • Hőszivattyú
  • Háromrétegű üvegezés

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020