39 - 168,5 MFt
  • 6 fotó
  • Térkép
39 - 168,5 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Grand'or by Cordia

Budapest, VII. kerület Nagy Diófa utca 14.

2019.01. átadás
63 / 118 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

"Belvárosi otthon vagy ideális befektetés a budapesti Soho nyüzsgő nyegyedében. A belváros kiváló tömegközlekedési és szolgáltatási környezetében. Garantáltan bérbe adható lakások okosotthon kialakítással.
A pesti Sohoban
A nagyvárosok központban elhelyezkedő bohém negyedei mindig nagy érdeklődésre tartanak számot. A városi pezsgést élvezni akaró művészek, egyetemisták vagy pályakezdők ugyanúgy otthon érezhetik magukat a Grand'Or-ban, mint a városba látogató külföldiek.
Garantált bérbe adhatóság
A Nagydiófa utca környéke ötvözi magában a belváros összes előnyét. Remek közlekedési ellátottság és minden igényt kielégítő szolgáltatási környezet. Mivel ez a negyed Budapest számos kiemelt látnivalójától és a legismertebb belvárosi szórakozóhelyektől is gyalog távolságra található, a Grand'Or lakásaiban minőségi, a külföldi igényeket maximálisan kielégítő rövid távú tartózkodásra ideális apartmanok alakíthatók ki.
Egyedülálló befektetési lehetőség
Az ingatlan biztonságos befektetés. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot jelentenek tulajdonosaik számára. A belváros rövidtávú bérleti piacának egyik legkedveltebb környékén a Grand'Or lakásai ideális befektetési termékek.
Okosotthon
Magyarországon az elsők között vezettük be az okos eszközről irányítható otthon-automatizálási megoldást, mellyel távolról is vezérelhető: az elektromos hálózat (világítás, aljzatok) fűtés, klíma, árnyékolástechnika, biztonsági rendszer. Okosotthonod ezzel a 21. századi felszereltséggel kényelmesebb, biztonságosabb és energia hatékonyabb lesz, mint egy hagyományos lakás."

  • Energiatanúsítvány: CC

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
4 500 000 Ft

Környék bemutatása

© 2021