41,4 - 67,6 MFt
  • 9 fotó
  • Térkép
41,4 - 67,6 MFt
+3670350 6066
Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark Milton Property
Telefonálok

Hirdetés

Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark

Balatonfűzfő, cím nincs megadva

2019.12. átadás
33 / 50 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark a Balaton északi-keleti csücskében, Balatonfűzfőn található. Az egyedülállóan gyönyörű, Balaton parti vadregényes erdő, és védett nádas ölelésében két vitorlás kikötő között kerülnek kialakításra modern vízpartközeli panorámás otthonok.

Az épületek tervezése során fontos szempont volt, hogy minden lakásból egyformán élvezhető legyen a Balaton és az ősfás fűz liget gyönyörű látványa. A csendes, zöld, vízpart közeli környezet garantáltan a nyugalmat és kikapcsolódást fogja biztosítani minden lakás tulajdonos számára.
A hét különálló épületben a 33 nm-es stúdió lakásoktól a 87 nm-es 4 szobás otthonokig többféle lakástípus is megtalálható. A lakások mindegyike balatoni panorámával, a tóra néző kényelmes méretű erkéllyel illetve terasszal rendelkezik.

A lakások természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő hőszigeteléssel lesznek ellátva. Az egész éves használatot kényelmessé tevő fűtő és hűtő berendezések minden lakásban az alapfelszerelés részét képezik. A lakópark területén a parkolási lehetőség is megoldott, felszíni fedett és nyitott parkolók állnak az itt lakók rendelkezésére.
A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek, a modern gépészeti megoldások pedig az energiahatékony üzemeltetéshez járulnak hozzá. A hűtés-fűtés rendszer korszerű és költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva.

Minden otthon kulcsrakészen, prémium minőségben, magas műszaki tartalommal kerül értékesítésre.

  • geotermikus
  • Energiatanúsítvány: AA+

Parkolás

lakáshoz van kültéri parkoló
50db szabad hely
2 000 000 Ft
garázs
50db szabad hely
1 500 000 Ft

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020