30,9 - 43,9 MFt
  • 30 fotó
  • Térkép
30,9 - 43,9 MFt
+3620286 8987
Pacsay-Tomassich Miklós Csendesrét
Telefonálok

Csendesréti Lakókert

Vác, Zab utca 2600.

2019.11. átadás
5 / 80 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Üdvözöljük Vác születőben lévő új kertvárosi lakó negyedében a Csendesréti lakókeretben.

Csendesrét lakásait azoknak terveztük akiknek fontos a
Nyugalom – minden lakáshoz saját kert rész tartozik, a lakások egyéni mérővel vannak felszerelve, nincs közös költség.
Alacsony rezsi – a lakások falai 12 cm vastag EPS szigeteléssel vannak ellátva, a lakásokat takarékos kondenzációs kazánok fűtik.
Kiváló minőség – az építőanyagok kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kiváló minőség volt, és ezért használunk Velux tetőablakokat, Silka hangátló falakat.

Miért érdemes Vácra költözni?
Vác egy csodálatos fekvésű Duna parti kisváros történelmi óvárossal. Hétvégi kirándulások kiinduló pontja ( bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben ). Számos neves sportegyesület van Vácon ( kézilabda, labdarúgás, evezés stb. ) Kitűnő iskolák működnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 főiskola. ) A jó oktatáson túl a súlyponti korház, jó munkalehetőség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidővel ) teszi vonzóvá Vácot.

Két különböző méretű lakásunk van: nappali + három hálószoba és nappali + négy hálószoba. Ezekhez a lakásokhoz különböző méretű ( 50-220 m2 ) kizárólagos használatú kert rész tartozik.

Minden lakásunkra felvehető a CSOK támogatás.

Nálunk nem látványtervek alapján kell dönteni. 80 eladott lakás szolgál referenciaként és a helyszíni berendezett minta lakás alapján választhat.

Látogasson el Ön is Csendesrétre!

  • gáz (cirko)

Parkolás

lakáshoz van kültéri parkoló
Nincs megadva

Környék bemutatása

© 2019